IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Pertahankan Fitnah Parpukari...!!!!

>> Tuesday, March 29, 2011


Nenek gua dulu bancuh kopi dalam jar cap kepala anjing bulldog takda hal pun... selamber badak rosmah jer... dia hidang kat para tetamu masa buat kenduri doa tak selamat... muakakakaaaaa...

Masa gua di London dulu... melepak dengan mat saleh... gua tengok diorang hidang beer dalam teko cap bunga2 dengan cawan macam kat kedai kopitiam tu... biasa jer.... diorang tonggang arak dalam cawan... pun takda hal beb....

Nenek gua bancuh kopi siap tarik lagi... macam buat teh tarik... buih kat bawah lagi beb... mana ada champion yang boleh buat macam nenek gua buat kopi ada buih....

Mat Saleh kat London siap goncang botol arak... beriya-iya benar mengoncangnya macam sepol baukari dengan sabunnya.... bila tuang dalam cawan hampeh sikit buih pun tarak.... hahaha....

Sama laaaa... macam gambar kat atas tu... badan Big Show... lu orang copy paste muka parpukari... tapi hasil teknik superimpose paling terbaik di dunia yang di hasilkan oleh poji topeng perak unmasked..., nampak sejibik macam parpukari.... hello... bro... lu tak kesian ke kat parpukari di fitnah sedemikian rupa...

Ulama2 dan ahli Agama umPorno jangan la jadi Syaitan Bisu... membiarkan parpukari terkial-kial melawan fitnah nih sorang diri....

Dengan ini gua pertahankan fitnah Parpukari... dengan moral dan laungan keIselaman maqam paling tertinggi naungan ketuanan melayu keris telanjang.... takebeer.... takebeer... takebeer...!!!!

13 IkutSukaLu...::

Larasepi Tuesday, March 29, 2011 9:45:00 PM  

Oo gini rupanya muka si mamat ni...kalu this look .tak heran beb..
after all'air muka n mata is the window of the soul"

wira merah Tuesday, March 29, 2011 9:55:00 PM  

Ini sah bukan parpukari. Perut parpukari lagi boroi.

Anonymous,  Tuesday, March 29, 2011 10:27:00 PM  

ingat ALLAH = Beriman

ingat UMNO = sex+fitnah+rasuah+mabuk

kulupSakah Tuesday, March 29, 2011 10:32:00 PM  

dia ni yang berlakon filem kingkong tukan?

Anonymous,  Tuesday, March 29, 2011 10:49:00 PM  

apa beza antara kopi O kaw cap kapal api dengan guiness stout? ehehehe

Edyes Tuesday, March 29, 2011 10:57:00 PM  

woiii... yang dalam cawan guiness stout tu kan air kopi!! yang dalam cawan tiger beer tu kan air teh jalang!! lu jangan buat fitnah kepada pengfitnah besar tu!!

aku yakin 'zul nordin' punya 110% dalam gambar tu adalah parpuki!

(hahaha, best jugak carut dlm blog org lain, blog sendiri stay cool.. hahaha)

dalca,  Wednesday, March 30, 2011 1:49:00 AM  

hangpa jngn dok mengada.....
zul cap kulim tu belum keluaq kalam lagi......
nanti dia akan 'selamat' kan parpu nie buat cicah roti canai....
kalu parpu habih.....baru laa cicah ngan kari.......


kah kah kah...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Wednesday, March 30, 2011 2:23:00 AM  

dia yang berlakun certa piramli yang jaga dalam seniman bujang lapukkan

parpukantoi,  Wednesday, March 30, 2011 2:31:00 AM  

patut laa badan sihat mcm badak!!

Anonymous,  Wednesday, March 30, 2011 9:27:00 AM  

perghhhh!! tu baru pencacai .. level dia minum segelas jer.. kalo bos2 dia .. mau berjag-jag ....

org tua2 berkata
kalau jumpa umno penang
atau ular,
katok kepala Parpukari dulu ngan botol guiness strut

Anonymous,  Thursday, March 31, 2011 12:00:00 PM  

beruk dalam clip nie lagi mulia dr parpukari


http://www.youtube.com/watch?v=N-yZFbzaWbg

solo mum Friday, April 01, 2011 1:42:00 PM  

dunia akhir zaman.... fitnah berlumba2

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP