IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Dedahkan 1 Daripada 18 Rakaman Video Ummi Hafilda.

>> Thursday, March 24, 2011



Tengok sampai habis.... aksi-aksi seks yang dipersembahkan, terutamanya di minit minit ke 3.00.. ganas sioootttt...., zul nordin pasti keras punyalahhhhh.....

Ini baru salah satu dari 18 rakaman yang ummi hafilda umumkan..... hahahaha...., masih ada 17 lagi dengan betina tu.... kah..kah...kah....

12 IkutSukaLu...::

orang lama,  Thursday, March 24, 2011 2:46:00 PM  

Pada sapa2 yg berminat nak jadi produser/director/pelakon porno sila mendaftarkan diri anda pada regim porno umnok b-end sdn bhd! daftar free! keahlian sah sampai masuk lubang kubur.

Regim porno umnok juga menawarkan kepakaran teknoloji multimedia super import dari KERALA! biasiswa free dari RISDA. selain itu rejim porno umnok akan buat cam AF, calon2 terpilih boleh tido, makan berak cangkung seumur hidup di carcosa, jangan risau tukang masak kami rosakmah dari mongolia cukup teror bab sembelih masak.

Tenaga kerja rejim porno umnok ada jurulatih profesionall kelas 5 star dlm industri porno seperti helfida, sepol, nakjib, hishamoding, lawyer burok nazri,tambi mamak,datok Todi top star porno dan pengetua terkenal dari kerala iaitu si kitol mahtir!

jangan risau bab kseselamatann sebab regim porno ada bouncer import mamak2 pariah perkakas yg beeranii giler kerana duit dan porno!

tukang kata,  Thursday, March 24, 2011 2:58:00 PM  

cayalah orang lama terbaikkk bro....

Anonymous,  Thursday, March 24, 2011 3:01:00 PM  

dah takde modal ke?....hahahaha

Anonymous,  Thursday, March 24, 2011 3:22:00 PM  

apahal la vidoe ni..nak romen2 la.geser sana geser ni cam anak kucing laa!!!zul nordin mersti terlebih stim ni..hehe

5sal,  Thursday, March 24, 2011 3:49:00 PM  

As Salam!Tahniah Wat 'orang lama' pasai pemosi yang hebat masih ada lagi kekosongan.Cepat2 nanti habih. Bra vo,Ca ya La.Kah3...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Thursday, March 24, 2011 6:06:00 PM  

celakak terpaksa mandi junub gua harini..kah kah kah

mr. x61s me Thursday, March 24, 2011 6:18:00 PM  

http://reformasi2u.blogspot.com

Support DSAI!

Anonymous,  Tuesday, April 19, 2011 6:53:00 PM  

kan bagus dia cakap ada18 juta filem je ade dalam simpanan... huhuhuhhuhuhuuhuhuhuhuuuhuhuuhuhuuuhhuhuhuuuhuu

AmenoWorld Tuesday, May 03, 2011 11:03:00 PM  

Apa najib dann rosmah buat dalam video tue woittt.? kah kah kah..

Anonymous,  Tuesday, May 03, 2011 11:28:00 PM  

tenet umah aku dh lah lembab....Aku sanggup tunggu loading smpi dpt tgok aksi2 minit ke 3.00....aleh2 macam hampeh aku tgok....butuh lah...lancau lah video tu!

ahmad Wednesday, June 01, 2011 11:23:00 AM  

adussss..... modal da abes
dose betambah.......
bawak betaubat....kui kui kui

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP