IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Fakta: P. Ramlee Sebenarnya Penyanyi Hindustan..!!!!

>> Thursday, March 31, 2011



Diorang dok sibuk dengan keaslian video seks anwar brahim.... apa barang beb...!!!! Small matter punya hal pun polis dan kementerian macam siputbabi nak settlekan.... dah tu pulak banyak sangat diorang punya "cornering"...

Nih.... gua punya dakwaan Tan Sri P. Ramlee sebenarnya penyanyi utama lagu dalam pilem Hindustan... wa cakap luuu..., tapi atas sebab2 teknikal... beliau hanya sumbangkan lagu jer.... gua buktikan dengan video klip lagiii....

Ini video asli ni beb... rakaman dalam bentuk warna, bukan dalam bentuk video hitam putih tau... macam lahanat2 carcosa negara tu tayangkan... diorang tu semua ketinggalan zaman beb... masih hidup dalam zaman 60an lagi spesies bangang terlampau.., hinggakan polis dan kabinet menteri negara pun terikut-ikut bangang sama, hanya orang bangang yang pilih si bangang untuk jadi pemimpin bangang... hahahaha...

So.. apa bezanya P. Ramlee dengan Rahim si Thamby dan Eskay....???? Takda bezanya maaaa... sebab P. Ramlee pun VVIP jugak.... ada pangkat "Tan Sri" jugak.... hahahaha.... (beza dari segi darjah kebesaran laaa..., kalau dari segi moral... Rahim si Thamby dan Eskay tuuu... dah lama kena penerajang jatuh gaung... kah...kah...kah....)

Nampak sangat Rais Yatim tak buat kerja nih...... warisan negara tak terjaga... hahaha....

Apa khabar Pulau Pisang...????

4 IkutSukaLu...::

wandisini Thursday, March 31, 2011 3:13:00 PM  

bangkai tul..gua tertipu.hahah...

bomosiam Thursday, March 31, 2011 3:37:00 PM  

Bro! Pilem ni..pilem era itu 3 ekor!!
Klu itu 3 ekor & puak tu tak paham apa yg Bro cuba sampaikan ni....Betui sgt2 lah terjahan mu itu...AMAT TERBANGANG BANGANGNYA AKAN PUAK2 ITU ADANYA !!

crack\\ ..Pulau Pisang? Cuba check kat pajak gadai! Kpg Pisang ada laei...tak caya, tunggu Usin balik dr S'pore, bawak DVD 'USIN, MON DAN JIN PAKAI TONCIT' !!!

merpati kelabu Thursday, March 31, 2011 5:01:00 PM  

film ni boleh masuk carcosa negara ke? jgn serah kt PDRM dulu nnti dimanupulate........

fiQ,  Thursday, March 31, 2011 5:22:00 PM  

hahahah! plawok plawok!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP