IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bikin Malu Negara Jer....!!!!

>> Wednesday, March 16, 2011

Menyampah tahap supergaban nak letak gambar dia kat dalam blog ni... 
Medusa lagi cun...!!!!

Itulah... dah laaaa... takda jawatan apa2 dalam kabinet kerajaan malaysia.... lagi nak menyemak menyibuk macam pandai dan bagus2 jer....

Orang bukannya suka sangat dengan peranan lu sebagai laki PM dalam urusan negara mahupun politik... weiii... pi main jauh2 laaaa... toksah menyibuk nak tunjuk pandai itu ini....

Gua... memang tak bleh blah laaaa... dengan pompuan nih..., bikin malu negara jelah... sebijik adik beradik kartun ultraman berita harian laaaa....

Nak tanya sikit... lu sekolah kat mana dulu haaaa....???? Memang patut pun kena belasah dalam twitter dan facebook... padan dengan muka lu... jenis muka tak tau malu.... apa dia ingat orang suka ke... dengan perangai "overacting" dia tu....

Perghhh... macam2 jenis gila dalam malaysia nih....!!!! Gua tengok dia nih dah macam PaiLang Malaysia pulak dah... lebih PM dari Pm sendiri.... kah..kah...kah....

p/s: Gua tetap salute and respect Tun Dr. Siti Hasmah.... still the best...

8 IkutSukaLu...::

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Wednesday, March 16, 2011 2:16:00 AM  

beliau tak belajar geo dulu ..kah kah kah

Anonymous,  Wednesday, March 16, 2011 6:08:00 AM  

Wednesday, March 16, 2011
DNA : DONT NEED ANWAR.
Kenyataan Media

Anwar melawan kehendak rakyat

GAPS terperanjat dengan politik mahkamah yang dimainkan oleh Anwar Ibrahim dalam bicara kes liwat 2 nya semalam.

Anwar Ibrahim memaksa rakyat untuk menutup mulut atas jenayah liwat yang dilakukan nya kepada seorang rakyat marhaen bernama Saiful Azlan Bukhari. Beliau cuba menggunakan kedudukannya sebagai ketua pembangkang di parlimen untuk menghalalkan perbuatan terkutuknya itu.

Beliau mengesa mereka yang membuat demontrasi itu dikenakan tindakan undang-undang. Kan selama ini yang dilaung-laungkan oleh anwar adalah kebebasan bersuara, bergerak dan berpersatuan. Bukan kah berdemontrasi itu adalah budaya yang anwar pupuk sejak di bangku universiti malaya ?

Kini bila rakyat bangun berdemonstran terhadapnya, rakyat itu dimarah pulak oleh anwar sebagai biadap dan kurang ajar. Salahkah rakyat bangun mendesak anwar memberikan sample darah untuk ujian DNA ?

Atau memang sudah lazim orang politik akan bersikap double standard bila perkara itu terkena batang hidungnya sendiri ? GAPS sedia merancang demontrasi dalam skala yang lebih besar bagi memastikan anwar tunduk kepada proses perundangan dinegara.

Perbuatan liwat Anwar adalah bukti beliau bukan anugerah Tuhan yang layak disembah bagai dewa dari kayangan. Meminjam ungkapan Karpal Singh - Anwar perlu bertaubat !

Hamidzun Khairuddin
Pengerusi
Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (GAPS)

15 Mac 2011.
Posted by GAP KEMBALI at 4:12 AM

muqlis04 Wednesday, March 16, 2011 9:02:00 AM  

(GAPS)Gagasan Anti Penyelewengan Selangor ...kakaka kalau pakatan laju jer....puok2 umno dia tak nampak pulak menyeleweng...kakaka...nampak sangat sangat kau ni anjing suruhan jilat najis apco...

Isa Wednesday, March 16, 2011 9:49:00 AM  

brutalsolo;

dia belajar sains rumahtangga cara2 nak rampas laki orang beb... tu yang blur 24 jam... hahaha...

Isa Wednesday, March 16, 2011 9:52:00 AM  

Hamidzun Khairuddin (GAPS)

Apakata lu angkut gang2 lu buat demo minta penjelasan dari umno Selangor untuk bayar hutang MBSA sebanyak suku juta tuuuu...

Isa Wednesday, March 16, 2011 9:53:00 AM  

muqlis04;

kah..kah...kah... ada kebenarannya bro...

Anonymous,  Wednesday, March 16, 2011 2:31:00 PM  

Korang ingat si Rosmah tu peduli sangat ke dengan apa yang orang nak kata dekat dia?

Dia tak ambik pot lah apa yang korang cakap. Korang kutuk2 dia pun, dia peduli apa, janji dia senang, hidup, makan, tidur mewah. Tak tumbangnya si Rosmah tu setakat dengan kata2.

Buang masa je korang serang peribadi, kalau nak attack, attack pada sistem tu sendiri. Serang peribadi ni Bullshit lah

*I am Anonymus*
(dah2, takyah lah nak tahu nama sebenar aku)

Raden Wednesday, March 16, 2011 2:48:00 PM  

GAPS ni bukan NGO... tapi NGO(K)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP