IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Azmin Ali Terima Notis 8 Bulan Lebih Awal... kah..kah..kah....

>> Monday, March 28, 2011


Di beritakan malam tadi rumah Azmin Ali di kepung Polis... hahahaha... gua ingatkan Polis kepung rumah tu sebab nak tangkap Azmin Ali... rupa-rupanya nak serah notis jer.... plawok..plawok... dengan polis malaysia nih.... hahahaha

Kalau setakat nak serah notis... polis boleh suruh jer... sesapa pun serahkan pada si Azmin tu.. bagi upah dua posen... selesai kerja... hahahaha...

Dah laaa... buat kerja bangang dalam isu serahan notis pada Azmin Ali, double tripple nipple bangangnya puak2 malaun tu apabila.... jeng..jeng..jeng... lu orang baca jelah apa yang Azmin tulis dalam twitter dia...

Menteri Dalam Negeri dah celaru dan sasau. Notis Seksyen 111 yang diserahkan kepada saya tengah malam tadi bertarikh 26 November 2011.

hehehe... cekap kan... Pak Menteri Malaysia... eerrr... cekap ke.. atau bangang... hahahaha... atau segala amaran, pertuduhan kepada pembangkang di lakukan in advance beb..., hehehe.. back to the future punya kes...

2 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Monday, March 28, 2011 11:41:00 AM  

Banyak la nipple kau..

Sheild,  Monday, March 28, 2011 6:02:00 PM  

Salam Bro Isa,
I love reading your blog. Yang penting KEBENARAN..
''double tripple nipple'' - Kelakar gila!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP