IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Armando... Apa Dah Jadi Bro..???

>> Wednesday, March 30, 2011


Armando... kenapa lu suka sangat bikin gua gelak guling2 dengan lu punya perangai... hahaha....

Lu orang baca jelah kat sini, malas mau cerita pasal mamat PERKOSA nih...!!!!

Gua harap mana2 parti dalam gabungan Pakatan Rakyat pikiaq semasak-masaknya sebelum ambik mamat nih... screentest dulu betul2... PRU dah dekat nih... ntah2 semuanya tu wayang jer... bukan boleh percaya dengan puak2 karat biru nih... semuanya spesies Malware... Spyware... Trojan Horse... hahaha...

Ntah-ntah si Armando nih... syok sendiri kot..., tolong bagi nama siapa yang dalam PR offer sama lu... kah..kah...kah....

Tapi pemuda PAS sanggup terima si Armando nih... biar betik si Nasrudin nih..., suka hati lu orang lah... sekurang2 nya.. boleh beramal jugak kan... untuk tutup lurah berahi kat atas tuuuuu.... muakakaaaaaa...

13 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Wednesday, March 30, 2011 3:42:00 PM  

Kalau diterima gak jantan Hamjaddah ni, maka mmmg Hamjaddah jugakler yg menerima.....

Wak Arjun

pakwe Wednesday, March 30, 2011 3:58:00 PM  

betul2..kalau dia masuk dap gerenti kit siang menggelupor..harharhar

keladi,  Wednesday, March 30, 2011 4:29:00 PM  

lompat si katak lompat, oppssss silap
gayut si beruk gayut,oppssss silap lagi.
lanjut si tetek lanjut,lanjut la ke bawah,
boleh lah gua sedut-sedut.sioutlah masam lah pulak potong stim.kahkahkah

Isa Wednesday, March 30, 2011 4:34:00 PM  

Wak Arjun;

Politik beb.. macam2 boleh jadi... hahaha...

Isa Wednesday, March 30, 2011 4:35:00 PM  

pakwe;

siang malam lerrr.. jawapnya.. hahaha...

Isa Wednesday, March 30, 2011 4:36:00 PM  

keladi;

itu pantun ke sajak...

dah laaa lanjut.. masam pulak tuuu.. hahaha...

Alam Wednesday, March 30, 2011 5:31:00 PM  

hahaha..kelakar baca berita tu, macam skrip filem mamat khalid..

Isa Wednesday, March 30, 2011 5:52:00 PM  

Alam;

Politik malaysia sememangnya di garap bagai sebuah filem.. hahaha..

azmie,  Wednesday, March 30, 2011 6:44:00 PM  

kalau ikut akal logik engkau ni, kalau ada orng nak masuk Islam, kena terajang dia jauh2 gitu?

Isa Wednesday, March 30, 2011 8:14:00 PM  

azmie;

gua persoalkan background orang yang takda pendirian.

Bukan soal dia nak masuk islam atau tidak... kasi faham dulu ok...!!!!

anis,  Wednesday, March 30, 2011 9:14:00 PM  

hhahaa buat lawak silap masa dan tempat,patutnya awal2 dulu masuk keadilan,baru boleh jadi katak,baru boleh masyuk layan juta2..

menyesal tuuu brother.

Isa Wednesday, March 30, 2011 9:32:00 PM  

anis;

itulah lawaknya politik di malaysia..

petai,  Thursday, March 31, 2011 8:11:00 PM  

gua harap tiada seorang pun pemimpin pr yang ambil lahabau
keris karat ni....kalau ambil juga
memang sial la jawabnya...otak beku

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP