IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Nurul Izzah Tak Tahu Berfikir...

>> Tuesday, February 08, 2011


Ekk...elehhh.... Nurul Izzah ni.... bukankah puak2 umnoapco dah pesan jangan buat tuduhan menghentam jer... gunakanlah iman dan akhlak islam untuk berfikir, jangan gunakan akal dan otak yang Allah anugerahkan... apasal lu degil sangat nih.... hahahaha....

Setakat buat jejantas satu meter kosnya RM70,422 tu sikit jer... ada lagi yang lebih kasar beb... contoh macam kapal peronda TLDM RM1 billion sebijik.... kah..kah...kah... pemimpin2 negara lain semuanya bodoh2 belaka beb... tak secerdik pemimpin ulul amri dan menterinya di Malaysia nih...

Lu sebagai Ahli Parlimen Pembangkang apa yang lu tau.... lu sepatutnya berterima kasih pada kerajaan bini najib (bn) kerana mengeluarkan segala perbelanjaan tu untuk rakyat dan negara, setakat kos lebihan semua tu... lu buat2 pejam mata jelah... anggaplah itu semua sebagai duit komisen rakyat kepada pemimpin2 negara nih...

Biarlah diorang kaya raya makan lauk sedap2 tiap hari... kita sebagai rakyat nih... biarlah mampus tercekik makan ikan sardin dengan ikan bilis jer..., contohilah puak2 gerombolan umnoapco yang redha dan sedia berkorban demi pemimpin diorang tuuuu... diorang sanggup mampus dan hidup susah demi kesejahteraan pemimpin diorang... kah...kah...kah....

7 IkutSukaLu...::

Pencacai SeMalaysia® Tuesday, February 08, 2011 10:37:00 PM  

wahkahkahkah....

sipi2 bahasa je ayat lu nih....

Hanz Newman Tuesday, February 08, 2011 10:57:00 PM  

wa tak leh terima hakikat negara kita olang masih dijajah ..oleh bangsa sendiri pulak tu..bangsat punya Melayu (baca:UMNO) ... wonder what's better if i was living under the stones or caves 100 million light years ago ... atau mungkin kita hidup lebih sejahtera bawah proksi The Queen of Britons!?

Anonymous,  Tuesday, February 08, 2011 11:20:00 PM  

DAH BN TAK PANDAI URUS NEGARA,,,KELANTAN MAJU KA DAH 20 TAHUN BRO

APA ADA...PAS PANDAI KA ????

TAK MAKAN DUIT KA????, HASIL BALAK BANYAK RAKYAT MEREMPAT

pisangmalaysia Wednesday, February 09, 2011 8:33:00 AM  

Tanpa Nama.

Kemajuan bukan diukur daripada aspek fizikal semata - mata. Masuk kubur nanti tidak ditanya "engkau daripada negeri/negara maju mana?'ataupun "engkau parti pas atau ameno?".

Cuba enko datang ke kelantan semasa musim cuti.kaji dan perhatikan dulu dengan mata kepala sendiri, jangan dengar cakap ajer. Last-last jadi kambing hitam.

muqlis04 Wednesday, February 09, 2011 9:16:00 AM  

Tanpa Nama berkata...

DAH BN TAK PANDAI URUS NEGARA,,,KELANTAN MAJU KA DAH 20 TAHUN BRO

APA ADA...PAS PANDAI KA ????

TAK MAKAN DUIT KA????, HASIL BALAK BANYAK RAKYAT MEREMPAT
----------------------------------
oii jangan jadi bacul!
kalau betul kerajaan makan duit report sprm la..kasi comfirm
lain la dah confirm kasi sorot...
bro kau rasa patut ke gua panggil
dia ni oii?..pasal dia tak der telur..muahhh

zalizalu Wednesday, February 09, 2011 12:40:00 PM  

sikitnyer rm70,422... apa arr... up skit ag

nangome,  Wednesday, February 09, 2011 8:32:00 PM  

itu adalah kebanggaan puak umco projek bn........................katakan

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP