IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mamat Ni Dah Makan Paracetamol Ke..???

>> Wednesday, February 16, 2011

Mamat ni sihat tak...???

Kalau tak sihat makan paracetamol lima enam papan... kalau mental problem.. pergi jumpa pakar sakit mental.. tak payah la... melalut benda berbelas tahun lepas... bodoh bangang tak terajar betul makhluk sebegini...

Kalau nak sindir FLOM... cakap jelah terus terang, belasah direct jelah kan... apa lu takut tak masyuk pulak kaaaa...???? Atau takut kena kepit dengan kopek FLOM... hahaha....

Ini semuanya baghal2 spesies politik cari makan... dah takda modal nak bercakap.. habis semuanya di melalutkan macam orang gila...

Lu orang bacalah kat MalaysiaKini apa yang orang gila ni melalutkan...!!!!

Dia nampak perkara berbelas tahun dulu, perkara yang baru dua tiga tahun lepas hingga hari ini... yang mak tiri dia yang bernama Fat Lady Of Malaysia (FLOM) tu buat... mata mamat nih jadi buta ke...????

Jom kita peringatkan kepada Mamat Gila nih... apa yang mak tiri belah pak sedara mertua dia dah belasah;

1) Flom pernah berbelanja RM7 juta untuk membeli 14 utas jam tangan ketika berkunjung ke Hong Kong! RM500,000 untuk seutas jam tangan...!!!! Ini cerita tiga tahun lepas bro...

2) Flom juga pernah berbelanja sakan di Boston membeli alat solekan dan pakaian yang memerlukan 74 buah beg pakaian!!!! Sampai la ni tiada penafian... hahaha...

3) FLOM di siasat BNM kaitan pemindahan wang RM600 ribu ke Dubai.

4) Peruntukkan PERMATA RM111 juta... mintak kat laki terus dapat...

5) Pembaziran sidang wanita2 pertama Afrika... kah..kah..kah... tercapaikah objektifnya...

6) FLOM tidoq kat Hotel Atlantis Dubai sewa bilik jer... untuk satu malam RM100 ribu beb...

7) Apa lagi yang lu orang tau pasal FLOM.... lu orang tambah la sendiri... muakakakaaaaa...

Jadi kepada mamat gila bodek tuuuu.... rajin2 lah makan ubat penenang yeaaaa... kalau lu mau Roche.. gua boleh bagi... kalau mau ice... pergi mintak kat mana2 balai berdekatan, kalau mau morfin... kat hospital belambak...

Lepas lu makan semua ubat2 tu... bolehlah lu jawap soalan di sini dengan fikiran yang waras beb... kah..kah,,kah...

5 IkutSukaLu...::

Cucuopah,  Wednesday, February 16, 2011 11:42:00 PM  

Mamat ni eloknya bagi si Saifool tu makan pisang dia. Barulah dia tau apa yg dilalutkannya tu...... Dah takde modal lain dah dia nak bercakap.

benny Thursday, February 17, 2011 12:30:00 AM  

agaknya si barua ni punya pisang dah lama tak merasa keras tu melalut macam orang takdak akai...pi la panggil si sepol tolong urutkan...kalau dah otak barua tu sampai ke mamposlah beku camtu...

keladi,  Thursday, February 17, 2011 1:27:00 AM  

dah name pun UMNO-APCO melayu yahudi...kahkahkah

win win malaysians,  Thursday, February 17, 2011 2:06:00 PM  

waa pernah jumpa spesis mcm ni dimana ada umno disitu ada spesis cilaka mcm ni,waa kurarang fahamlah siapa yg didik mereka mcm ni adakah duit umno/bn atau sebahagian dari pengampu bigi mata merah tengok duit,dan bertuhankan duit umnogok,lu tak muntah kah tengok spesis ni merayu seakan telan sambal belacan 1kg,ni sebelum umnogok jadi pembangkang,spesis ini perlu dikurung sebab spesis ni akan berhijrah pula mcm kilat pada kerajaan memerintah pula...waa tengok muka spesis ini saja mau muntah,memang cilaka badan berkwn jika mereka melekat dan megampu....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP