IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kah..kah..kah... Pantun Gilababi...

>> Friday, February 11, 2011


Apakah nama Umno dalam Bahasa Kebangsaan???.....

UMNO...."PERSETUBUHAN KEBANGSATAN MenDOGGY BINIworang"..hehehe

PANTUN UMNO PRONOLOGY:

...Melayu Umno sangat berbudi
Bini orang dia sontut lagi
Anak Bapak datang tengok tengah berdiri
Rupanya Umno buat style Doggy..

Umno Melayu 50 tahun memerintah negeri
Semuanya kena balun.. Budak bawah umur atau lu punya Bini
Umno Doggy sambil berdiri
Sekali tengok berdiri.. 2 kali tengok macam Babi..

Umno Juara rakyat seantero
Bila ajak Berdebat.. takde lak Telo
Umno berdiri Doggy masuk dengan Telo-telo
Suami punya bini.. Umno jentik telo...

Umno berjasa Ketuanan Melayu pun dia kasi K.O
Doggy punya pasal.. ada pulak Telo
Bila ajak debat tak tahu mana menghilangnya Telo
50 tahun Umno.. rupanya Goyang Telo...

Umno wadah Perjuangan Melayu
Umno punya Bini semua ayu-ayu
Jambol Terjojol pun boleh jadi mata kuyu
Bini orang pun Umno sapu...

Umno berjasa dikata Melayu selesai masalah
Itu Amah pun boleh kena Jamah
Budak bawah umur pun Umno Mamah
Boleh Settle kat mahkamah...

Umno Perkasa Melayu Berjasa
Berkuasa sejak 50 tahun seabad lamanya
Arak, Rogol, Rasuah, Doggy.. dulu kini dan selamanya
Negara Merdeka jadi huru-hara...

Umno Melayu Pembela bangsa
Budak bawah umur, amah, bini worang Kebangsaan kita
Umno dulu kini dan selamanya berjuang untuk agama bangsa dan negara
Hukum Islam tak ada juga...

Umno Melayu banyak berjasa
Perkasa itu adik dia
Ketuanan Melayu umno kata bela
Dulu Imuniti Raja-raja melayu sapa yang hapusnya...

Umno lama memerintah negara
BN lah bersama-sama
Islam sampai la ni tak tahu macam mana
Doggy pula kerja dia...

Umno ada Sekolah Harapan Termengandong Melaka
Ali Ketam Pengetua dia
Dulu kini dan selamanya Umno juga
Juara Rakyat lah katakan... Doggy lak style dia...

Umno sekian lama bermaharajalela
Dulu zaman Tun Teja tiada tandingan jua
Kerja rogol bukan rakyat yang suka
Last sekali Doggy la style dia...

Umno berjasa pada Negara
BN Barang Naik pun tak kesah jua
Ancak tiang tegak berdiri dia cium juga
Patut lah negara jadi huru-hara...

Pantai Mersing lagu melayu
Mencuri tak tahu malu tak takut jua
Umno kata potong tangan tak boleh maju
Perlembagaan Negara kata Islam agama..

Sungai Perak banyak ikan Tapah
Di bawa ke Kota di masak gulai
Perlembagaan Negara pun kena Lapah
Rukun Negara ke 3... kira tak boleh pakai...

Cukup sudah Pronology Umno
Nanti kata maki hamun seantero
Itu lah Umno tak tahu malu kat rakyat buat dono
Doggy style Prono Umno..

hehehehehehehe...

Hasil Nukilan: ibni battutah

(gua rembat dari blog Pak Oncu)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP