IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Pisang Apa...????

>> Wednesday, February 16, 2011

Ini namanya Pisang Anu....


Nak makan pisang begini caranya, buka mulut luas2 dan gigit...

Kalau di paksa untuk makan pisang buat jer... macam nih...

Kecualilah... saja-saja nak bikin kontroversi... buatlah macam ni....

Wooiii... lu makan pisang atau lu di paksa hisap pisang..???
Kalau makan pisang... lu mesti gigit maaaa... 
itu tuan pisang pasti jerit "Adoiii... pisang aku kesakitan.."
Lepas tu lu cabut lari laaaa.... apasal lu bodoh sangat...
Atau.... lu memang suka makan pisang.... hahahaha...

Lu memang hebat dengan pisang... kah..kah..kah...

7 IkutSukaLu...::

goodlistener Wednesday, February 16, 2011 4:35:00 PM  

MEMALUKAN KALAULAH PORK NAJIS LIHAT SUDAH TENTU BELIAU AKAN MENGELUARKAN FATWA TERKINI. SEKIRANYA DIBERI UTK SY MENJAWAB " ITU ADALAH PISANG KEPUNYAAN ALJUBURI, KALAU TIDAK PERCAYA MINTA BERTANYA KPD EN SAIFUL"

Pencacai SeMalaysia® Wednesday, February 16, 2011 5:07:00 PM  

goodlistener:

kahkahkah......

xletih ke lu menaip byk2 tu??

hahhahahahaha

udin Wednesday, February 16, 2011 6:40:00 PM  

goodlistener lu punya pisang boleh pacak ka??? kalau tak boleh lu pegi jumpa sepol, sekali dia gigit lu punya pisang terus demam tak kencing dua hari...tak pun suruh sepol hisap pisang lu konfem lu punya kepacakan pisang boleh tampung berat big mama... kah kah kah...pisang oh pisang...kat mana ada jual pisang anu hah???

udin Wednesday, February 16, 2011 6:40:00 PM  

goodlistener lu punya pisang boleh pacak ka??? kalau tak boleh lu pegi jumpa sepol, sekali dia gigit lu punya pisang terus demam tak kencing dua hari...tak pun suruh sepol hisap pisang lu konfem lu punya kepacakan pisang boleh tampung berat big mama... kah kah kah...pisang oh pisang...kat mana ada jual pisang anu hah???

sudirumusibarat Wednesday, February 16, 2011 7:22:00 PM  

batang pisang
buah pisang orang tak sebut
mana pegi buah
yang ada pisang

goreng pisang menyatakan pisang sedang digoreng(jangan makan pisang sedang digoreng panas)
pisang goreng menyatakan pisang telah digoreng(boleh makan sebab minyaknya sedah ditos)

teman suka makan pisang kaki
barangkali ini baru boleh dipanggil buah pisang sebab ia bulat.

ha3x

Cucuopah,  Wednesday, February 16, 2011 8:31:00 PM  

Udin... terbaiklah untuk si goodlistener.

kiff Wednesday, February 16, 2011 10:28:00 PM  

Ini keluncahan terlampau Bro,nanti kena saman..ha3x

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP