IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Iklan Bangang...!!!!

>> Thursday, February 17, 2011

Gua cukup berbulu betul bila buka jer.. email ada email macam kat bawah tu... sengal betul laaaa..., dah berapa kali gua repot spam... masuk pulak kat boxbe... celakesss betui laaaa...

Apakah otak orang yang suka sangat promosi iklan2 ubat kuat ni... asyik ingat seks jer ke..., ini dok promosi sampai dalam email orang apahal beb... kena pulak masuk email tu kat budak2 remaja, puak2 yang belum bernikah... jenis nafsu kuda... semuanya nak try... pasal tu banyak kes rogol sana rogol sini... sampai datuk yang dah semput pun nak mencuba juga... akhirnya rogol cucu sendiri...

So... inilah salah satu dari puncanya...

maihanmanaf@tv3.view.my is a contact of one of your friends
Approve sender


Rahsia Abang @ Suami Lambat Pancut
Zakar Bertahan Lama Memang Hebat
Main 1-2 Jam Dengan Selamber
Isteri Pasti Tersenyum Puas =)
Bongkar Rahsia..Klik Sini

Link kat "Bongkar Rahsia.. Klik Sini" gua dah removed... pi mampuih laaaa.. takda masa gua nak promote benda2 macam nih....

Yang lain2 dia tulis tu.. gua boleh terima lagi... part yang gua tak boleh blah tu... ayat "Main 1-2 Jam Dengan Selamber"... muakakakaaaaa.... apa lu ingat itu lubang plastik ke apa....???


Apa lu ingat Isteri lu... Pelakon filem blue ke....???
Pelacur antarabangsa pun melecit beb... siap terajang lu dari katil.... wakakaaaaaa.....

Isteri Pasti Tersenyum Puas apa kejadahnya kalau dah melecit kepedihan... silap haribulan merajuk 3 bulan... bodoh punya strategi pemasaran.... hahahaaaaa...

Lainlah kalau taraf isteri lu macam minah nih... lu balunlah dengan selambernya 5-6 jam... apa ada hal... kah..kah..kah...

5 IkutSukaLu...::

keladi,  Thursday, February 17, 2011 1:25:00 AM  

gila babi pink gila ni....kahkahkah

crayon Thursday, February 17, 2011 6:47:00 AM  

orang tak kawin g & yang selalu tgk porn mesti ingat raliti pun camtu

mr edz Thursday, February 17, 2011 9:57:00 AM  

letak la cerita maria ozawa ni sekali.. baru best

win win malaysians,  Thursday, February 17, 2011 1:51:00 PM  

Kalau betina blackberry,lu pajak sampai lu teloq sangkut pun tarak hal punya,ni mem rmh mau jaga calar oii,mana ada spepart,tu Ah Hin kedai terpakai cakap mau order loar lo...

Gimi Thursday, February 17, 2011 5:51:00 PM  

Aku benci tul iklan cam tu..
asik ak yg kecik pun da pandai nganjing nak kopi jantan

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP