IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

"I am still a Muslim" - Menantu Imam Besar Hadhari... Kah..Kah...Kah...

>> Tuesday, February 15, 2011

Lu orang dah baca N3 gua sebelum ini di sinikan... ??? Di bawah nih... adalah contoh makhluk bangsat yang bangang terlampau... elok kalau dia pi sembahyang Jumaat di Gereja jelah... inilah makhluk perosak agama Islam... wa cakap luuuu....


He said: “Yes, I’ve given my wife flowers and taken her for dinner on Valentine’s Day before. Sometimes, we even get jiggy with it. I am still a Muslim,” said Khairy in one of his tweets message yesterday.

When asked why Muslims need to celebrate love and affection specifically on Valentine’s Day, Khairy said: “If people want to do it because they feel it’s a nice occasion, as long as they are not committing sin, why not? Of course you can do it anytime. That’s not the point.”

Khairy cynically said the annual Jan 1 public holiday should be banned as it signifies the start of the Gregorian calendar introduced by Pope Gregory.

Kalau lu nak tunjukkan kasih sayang pada bini lu atau sesiapa pun tak perlu nak tunggu pada hari Valentine's yang di celebrate oleh puak2 kafirun.... tiap2 hari lu boleh bagi bunga dan dinner dengan bini lu.... kenapa perlu tunggu 14 Februari...


Lepas nih lu desak pulak kerajaaaaan berisan nasional untuk haramkan sambutan tahun baru... lu tak payah nak sindir2 atau mempermainkannya... sememangnya dalam Islam pun tak ajar acara sambutan tahun baru tu.... kerajaaaan sekular peninggalan British ni jerrrr.... yang amalkannya sepanjang lebih 50 tahun Merdeka...

Belajar sampai Oxford.. otak kat kepala lutut... bangang punya melayu yang mengaku Islam nih... inilah masalahnya kalau Pak Imam Besar Hadhari perturunkan Ilmu Songsang pada Menantu Hantunya.... kah...kah...kah....

"I am still a Muslim" ha..ha..ha... kepala bapak luuuuu... setakat mengaku sebagai Muslim... cina/india peminta sedekah kat chow kit pun boleh cakap maaaaaa....., patut la... kebanyakkan pemuda umno semuanya kaki huha..huha... sebab ketuanya pun macam celakessss... jer... itu muslim cara atok luuuuu...!!!

"I am still a Muslim" ha..ha..ha... malaun nih tau atau tidak pengertian sebagai seorang Muslim...???? Itulah masalahnya kalau dah berkawan dengan Chua Soi Lek... kah..kah...kah....

9 IkutSukaLu...::

Azman Md Safiee Tuesday, February 15, 2011 11:09:00 AM  

3 buah rumah sewa dan 1 Hostel Sempena PRK DUN Merlimau Untuk 14 Feb-8 Mac. Hubungi segera 0123736548 / 0136042525 / 06-5293031 @ http://jasinhomestay.blogspot.com/

Anonymous,  Tuesday, February 15, 2011 11:58:00 AM  

gua dah cakap mana ada mufti mau tegur kenyataan menantu Al Iman Al Hadhari, tak ada berani punya, gerenti gua confirm, ada ilmu ada jawatan tapi tak berani tegur.

Anonymous,  Tuesday, February 15, 2011 12:20:00 PM  

orang bukan islam celebrate vd,orang islam melayu yang mengandung dan buang anak.kah.kah.kah.

Anonymous,  Tuesday, February 15, 2011 12:20:00 PM  

orang bukan islam celebrate vd,orang islam melayu yang mengandung dan buang anak.kah.kah.kah.

Anonymous,  Tuesday, February 15, 2011 3:00:00 PM  

Otak Khairi ni letak kat lutut bukan kepala.
Tu sebab Najib tak latik dia jadi menteri.
Sebelum ni takda Ketua Pemuda tak jadi menteri.
Tololnya terlampau.

win win malaysians,  Tuesday, February 15, 2011 4:59:00 PM  

waanak sontet jua tak dpt entot2 cucuk saja jadilah,waa ckp sikairy ni buat malu remaja je,dialah yg buat remaja berperangai mcm babi skrang ni kat malaysia stail oxfort dan us mereka main tak pandang kot stail pondok,lu tahu kenapa Najib tak jadi dia jadi menteri,takut semua menteri ikut stail dia memekak utk popular,jika dia berkorbanpun ini sekadar mentaati ISLAM HADHARI

Anonymous,  Tuesday, February 15, 2011 6:11:00 PM  

tu kata orang tolol dan bahalul... "i'm still muslim" maksudnya... mat 3/4 nih pernah buat benda2 yg bertentangan dengan syarak @ perangai cam kafir @ nak bagi tau aku buat salah, tapi aku (rasa) masih muslim @ pernah bertukar agama kot? ... dah la mat, lu kasi tau Tuhan je lah nanti... apa lu rase..."i'm still muslim" mengundang kekeliruan dan perbahasan panjang... buang masa layan lu mat... layak lu jadi model kondom jer...

Anonymous,  Tuesday, February 15, 2011 6:12:00 PM  

tu kata orang tolol dan bahalul... "i'm still muslim" maksudnya... mat 3/4 nih pernah buat benda2 yg bertentangan dengan syarak @ perangai cam kafir @ nak bagi tau aku buat salah, tapi aku (rasa) masih muslim @ pernah bertukar agama kot? ... dah la mat, lu kasi tau Tuhan je lah nanti... apa lu rase..."i'm still muslim" mengundang kekeliruan dan perbahasan panjang... buang masa layan lu mat... layak lu jadi model kondom jer...

Anonymous,  Tuesday, February 15, 2011 9:35:00 PM  

tapi se je dia ckp btol..1 JAn g sambut gak watpe..mmg bangang mesia ni

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP