IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Entry Menyakat Kawan-Kawan... kah..kah..kah....

>> Thursday, February 03, 2011

kah..kah..kah....

Hasan Ali.... ada, Nasrudin Hassan pun ada..., Pasti As-Solihin ada jugak... Nisa Gombak tak terkecuali... alamak Blog Rakyat Marhaen... pun kantoi jugak.... kah...kah...kah....

Weiii... lu orang takda kerja lain ke...???? Tak puas ke sembang lucah dengan bini sendiri... sampai nak berlucah di facebook.... kah..kah..kah.....

Itulah nama2 yang kantoi bersembang lucah di sini.... hahahaha.....

oopppsss.... jangan marah aaarrrr.... gua sekadar menyakat jer.... gambar rakan2 FB tak semestinya mewakili tuan punya nama dan tubuh badan yeaaaa.... hahaha... tapi kalau betul pun sendiri mau ingat laaaa.... lain cari kawan FB yang berjenis sikit... jangan main approve jer.... kah..kah...kah....

Lepas nih... jangan saman gua ok... pi saman Abu Nawas pasal dia yang dedahkan..., jangan lupa ambil tindakan injunksi terhadap Abu Nawas... muakakakakakaaaaa....

3 IkutSukaLu...::

ABU NAWAS Thursday, February 03, 2011 2:51:00 PM  

Keh keh keh..tapi yg bestnya lu bikin cerita pasai Anak Yatim kongkek bibik.. si Din Binjai yang kena keh keh keh...

Kali ni aku bikin cerita ni kasi lu pulak la yang kena ha ha

Isa Thursday, February 03, 2011 3:00:00 PM  

Abu Nawas;

Brahim Pendek kata... mari kita lihat siapa yang kena... hahahahahaha....

ABU NAWAS Friday, February 04, 2011 8:08:00 AM  

Baca Anak Sg derhaka..nama lu juga di sebut dalam isu Sharpeshooters.. Logik juga pandangan dia..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP