IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tidak Mustahil Medusa Jadi PM Malaysia...!!!!

>> Monday, January 17, 2011


Tidak Mustahil Ro$mah Jadi Perdana Menteri Malaysia

Kesimpulannya, adalah tidak mustahil Ro$mah Man$or atau mana-mana wanita selebriti bertanding pilihan raya dan, jika dikehendaki oleh majoriti pembesar parti mereka, dicalonkan sebagai Perdana Menteri.

Saya rasa pembangkang pun akan pening kepala kalau Ro$mah bertanding. Hubungan beliau yang akrab dengan bintang-bintang Bollywood, boleh digunakan untuk menarik puluhan ribu hadirin ke ceramah-ceramah pilihan rayanya.

Yang perlu hanya membawa bintang-bintang filem Bollywood dalam kempen beliau. Selain itu, beliau juga seorang penyanyi yang bagus yang tentunya boleh memikat hati pengundi Melayu yang rata-rata gilakan Bollywood dan sukakan hiburan.

Kalau negara Islam yang lebih besar dan konservatif seperti Pakistan dan Bangladesh boleh menerima Perdana Menteri dan Presiden wanita, pastinya Malaysia yang lebih progresif tidak akan menolak kepemimpinan wanita.

Hatta Pas pun sedang hebat mempromosikan penyertaan wanita dalam hierakinya manakala PKR sudah pun dipimpin oleh wanita. Wallahualam.

Sumber A.Kadir Jasin.

Siapa sokong Ro$mah ManSor menjadi Perdana Menteri Malaysia yang ke 7 ....????

5 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Monday, January 17, 2011 12:13:00 AM  

Gua SOKONG "sokong bawa REBAH" hahahha

Waris,  Monday, January 17, 2011 12:20:00 AM  

Aku sokong Ziana Zain. Ziana Zain lg cun dr RM. Barang naik pun tak pe... aku rela. kah kah kah...

sekamar rindu Monday, January 17, 2011 1:02:00 AM  

salam...

hehehee....:)))))

moga tuan dirahmati Allah swt selalu..

tq komen di blog saya..

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) Monday, January 17, 2011 4:58:00 AM  

wow, medusa nama jolokan diberi. mesti kalau dia baca neh, dia fikir, "wow, rupanya selama neh aku disamakan dengan kecantikan dewi greek. tak sia2 aku melaram kat sini sana."

kah kah kah...

haidharkacak Monday, January 17, 2011 11:36:00 AM  

aku penah dgr mase kcik2 dulu.. R.A.H.M.A.N merupakan name2 perdana menteri kite ; R:Rahman,A:Abdul razak*ye ke?, H:Hussien, M:Mahathir, A:Abdullah, N:Najib.. lpas habis najib da habiskn? dy start blik dr R:Rosmah~

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP