IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Terlupa Nak Zip Seluar....!!!!

>> Thursday, January 06, 2011


Gua terbaca topik ni dalam blog sekamar rindu.

hahaha... teringat la pulak.. gua pun pernah mengalami situasi ni.. masa kerja makan gaji dulu dalam era awal 90an, malu siooot satu opis bantai gelak.... dekat seminggu dua jugak lah jadi bahan sindiran pakai spender warna apa setiap hari...

Cilakesss... betul....!!!! Nasib baik masa tu... Robekngah belum wujud lagi... kalau tidak jenuh gua nak menafikan yang gua kena rogol dengan Robekngah...

Lu orang pulak macam mana....??? Pernah ada kes... terlupa nak zip seluar....???

Siapa pernah ada pengalaman terlupa zip seluar... lepas tu berjalan selamber rock jer... depan orang ramai.... hahahha...

Apa perasaan lu orang masa tu....???

5 IkutSukaLu...::

a.samad jaafar Thursday, January 06, 2011 9:55:00 PM  

masih bernasib baik kalo pakai spender.. kalo tak pakai...????

Isa Thursday, January 06, 2011 10:11:00 PM  

a.samad jaafar;

kalau tak pakai... nampak topi jerman gamaknya... hahahahaa...

armal Thursday, January 06, 2011 10:35:00 PM  

Bro... topi jerman tadak hal. Yang takutnya topi 'anak tadak bapak'. Topi ni jahat siut....hahaha.

Addin Thursday, January 06, 2011 11:53:00 PM  

pernah jgk tp mybelah org xperasan kot..mohon link blog ana, blog anta ana dh linkkan..t.kasih

Lang Friday, January 07, 2011 10:54:00 AM  

tileks arr bro... lu punya kes kecil je... ada orang lupa pakai seluar lagi pas tu pi depan orang ramai... masuk ring... gaduh, pukui, tendang.. hempap ala robekngah... depa rileks jek..

gua harap lu paham apa gua maksudkan...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP