IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sepol Bertaubuat Depan Kaabah...????

>> Thursday, January 13, 2011

Sumber: Abu Nawas

Kah kah kah...apa mamat ni dok tengah buat... dia pi mekah buat haji atau pi ambik gambaq orang buat haji kah kah kah.

Macam mana mamat ni pi buat haji kalau pungkoq tarak cuci. Macam mana mamat ni pi buat haji kalau hadas besar pun tarak mandi kah kah kah.

Ini macam, mahkamah susah mau cari bukti. Tungging juboq ayaq mani Anwar sudah lari kah kah kah.

Mamat ni gila glamer, nak glamer punya pasai sanggup cerita dia kena tutuh juboq dengan Anwar.

Pi mekah pun dia nak glamer juga. Tangkap gambaq sana sini nak tunjuk dia buat haji kah kah kah...

Sebenarnya ini mamat memang kaki penipu. Ini gambaq bukan gambaq yang asli tapi di edit seolah2 dia pi mekah buat haji.. kah... kah... kah.

Cuba lu orang tengok gambaq ni betul betul. Apakah ianya asli atau pun sama seperti Mamat ni yang sudah tidak asli kah... kah... kah...

Mamat ni pun nak tunjuk dia seorang ahli ibadah. Di hantuknya kepala nak kasi orang ingat dia kuat buat ibadat. kah... kah... kah... kah...

Cuba tengok gambaq ni pulak. Macam mana di hadapan kaabah yang penuh sesak masih sempat nak bergambar. Kah... kah... kah...


Ini semua penipu... ini semua nak tunjuk kat orang kata dia orang baguih... kah... kah... kah...

Macam Lebai zan AJK PASTI P.Pinang yang perangai tak senonoh tapi pakai lebai nak bagitau orang yang dia tu warak kah... kah... kah...

Cuba tengok gambaq ni pulak. Agak2 lokasi mana mamat ni ambik gambaq dalam kawasan masjidil haram ni....


Sempat berposing macam ??????? kah... kah... kah....


Ini macam poster pilihanraya... ini macam poster Marsitah betina garik dari Baling tu... kah... kah... kah....

Inilah manusia... Manusia guna agama untuk melindungi kejahatannya.

Maka benarlah kata kata Karl Marx "Agama itu candu pada masyarakat". Satgi mesti ada yang kata aku dah kafir sebab betulkan kata kata Marx ini.

Biaq pi kat depa apa depa nak kata sebab aku tahu depa semua tu memang malas membaca kerana depa takut menjadi kafir kalau banyak membaca.... kah... kah... kah...

18 IkutSukaLu...::

nur baiti,  Thursday, January 13, 2011 3:35:00 PM  

memang tak percaya langsung kat budak ni,sekali tipu,cukuplah,masa sumpah2 dulu pun tersasul2,.
sekali bohong,tak payahlah nak tunjuk warak,makin meluat tengok adalah,cerita seluar dalam kat rumah tunang,cerita farah lah...

baginda® Thursday, January 13, 2011 3:46:00 PM  

hahaha nih mai dengar ustat kata apa... orang munafik nih sifat dia suka bersumpah... nak tunjuk dia betui... kahkahkah depa nih tau dak takyah bersumpah pun ALLAH tau sapa betui sapa salah... hahaha

opisboi Thursday, January 13, 2011 4:18:00 PM  

tak bawak ke abg pet-pet skali pegi aji

Anonymous,  Thursday, January 13, 2011 4:32:00 PM  

sepol! sepol!!! sudah, sudah leee...
kaau jahil pun jangan lee tunjuk pada orang yang awak tu jahill sangat..
tp betul lee, sifat2 orang munafik memang ada pada dia nie...
diee ni Islam ke atau setakat nama jee Islam..atau menamg dah munafik.
tak guna dapat duit banyak pun.nak buat pee kalau dah nama busuk..
mati nanti taktau lee camna budak niee..

Remy Thursday, January 13, 2011 4:46:00 PM  

mati2 ak kna tipu....igtkan betoi2 dia p mekah.....tgk gambaq 2 nampak sgt dia amek kt background ja....agak2 r p mekah pon nk tipu....pasni bole r pakai title haji....kah3.....sepol2.....hang ni xkna mati ka?....igt mati sama....suma benda hang nk kencing...hang igt org bodo sgt ka?

Anonymous,  Thursday, January 13, 2011 5:10:00 PM  

Aku tgk skali gmbr ni dah tau gmbr edit.. aku keja bhgn photo editing, ari2 keja edit gmbr. jd aku tau ni gmbr edit..edit yg xpro..kah kah kah.. meh sini aku tolong hang sepol edit gmbaq biaq nmpk lg real. dahi tu aku buh hitam lg nmpk warak.. kah kah kah..

Lau Tze Thursday, January 13, 2011 6:53:00 PM  

kah kah kah..apsal ada gambar yg ada rambut dan yg takda rambut...

Anonymous,  Thursday, January 13, 2011 8:21:00 PM  

1. perspektif pd subjek utama dgn bckground lari jauh sgt oiii....
2. potongan (cut) yg kemas tapi colour tone tak sama
3. kalu ini gambar asli respect la ngan jurufotonya...aku nak belajaq... white ballance pada bckground lain white ballance pada subjek lain...huhuhuhu
Agak2 lah weii kalu nk menipu pun...Laknatlah kamu wahai pemuda munafik

dawai koko+ Thursday, January 13, 2011 11:01:00 PM  

gambar gambar ni tidak di edit.

he was really there (based on info yang aku dpt bersama dengan seorang muslimah yang berusia,dan seorang lagi lelaki).n info ni aku sah kan sbg benar berdasarkan makluman rakan aku yang bertugas di sana bawah tabung haji.

utk isu dia ke makkah tak perlu lah kita rasa ralat kerana tu hak dia dgn Dia.

aku dah email pada bro Isa ttg hal nie..skdr berkongsi maklumat sbb kadang2 kita pun baguih mana kan??

biarlah dia buat apa yang dia nak n hal jubur menjubur nie kita tgk lah apa ending nye..

wud like to stress here intention makluman nie bukan utk memihak pada dia.tapi jgn lah kerana kita emosi kita boleh sembrono ckp dia tak pi sana..

sedangkan rosmah pun pi makkah..balik2 melepas juga tudung nya kan so pergi ke makkah bukan issue sgt lah..

sekian

dawai koko+ Thursday, January 13, 2011 11:04:00 PM  

sedikit ralat.

he was there bersama dengan seorang muslimah berusia dan seorang lelaki lain, SB mungkin?

tak payah la kita berpolemik ttg gambar dia pi sana lah.

byk lagi isu yang lebih best dr jubur dia dan anwar.

Anonymous,  Thursday, January 13, 2011 11:34:00 PM  

Untuk makluman Semua, pic2 dia semuanya hasil editing photoshop. Kalau dia berani, bagi pic real without editing. Dlm blog & FB dia (http://www.facebook.com/album.php?aid=310248&id=644871619&l=ce172cd5b9) semua pic telah diberi nama lain, dan telah diedit. Korang save as pic dia disana kemudian besarkan dlm photoshop. Kalau korang nak pic dia (kalau2 dia buang dr FB) aku ada simpan. Pecahan pixel memang tak sama walau secara kasar nampak cantik. CSI boleh trace benda yang diedit cam ni. Tak tipu org kg boleh la. Woi pembaca semua, celik la sikit.
Sebagai cth: pic dia berlatar belakangkan cahaya lampu limpah. Awat cahaya tu boleh terbias ke depan muka dia? Pic sama atoktersayang, kenapa tali beg sandang terputus di tengah badan? Pic didepan tiang,(rujuk FB dia) tetiba ada kepala perempuan kat kaki.Pls tolong bloger bongkarkan. aku takde blog nak bongkar.

Anonymous,  Friday, January 14, 2011 10:26:00 AM  

lantak ko la sepol nk buat apa..

Anonymous,  Friday, January 14, 2011 9:50:00 PM  

Cuba korang bandingkan bentuk kepala mamat tu antara gambar atas sekali dengan gambar nombor dua.

Kenapa tetiba je kepala dia penjong semacam jer sebelah kiri dalam gambar no. 2 tu?

Dah kena tarah ke>

Sicknic Photo Friday, February 11, 2011 10:32:00 AM  

Orang kena liwat bertaubat tapi yang meliwat tak bertaubat pulak. tau buat aje, bertaubat tak mau. Ape kejadah.

Awang

Anonymous,  Wednesday, February 16, 2011 3:43:00 PM  

Aku heran pada manusia yang terlampau taksub kepada Nuarbrahim Al-juburi.. hati korang ni dah tertutup rapat ke? atau dah kaler hitam legam??

tapi aku kesian ngan bangNuar kerana "anu" dia termasuk perangkap konspirasi. kih..kih..kih.. maklumlah, air dah naik takat kepala kan..

kepada suku sakat kaki kena kencing dengan BangNuar Brahim, ajaklah BangNuar tu kembali ke pangkal jalan.. tinggalkanlah dunia politik ni..

Errr.. kalo BangNuar masih lagi dalam UMNO hingga skrg.. apa kata DAP dan PAS agaknya kan??

nuriz Thursday, April 28, 2011 4:58:00 PM  

rasanya dia memang betul ke makkah tapi dia tak berani nak masuk kat masjidil haram ..berani ambil gambar kat tempat lain je

heaton,  Monday, May 02, 2011 6:33:00 PM  

Dilarang membawa kamera dan HP ke dalam masjidIL haraM.

KALAU BETUL INI GAMBAR ORI BERMAKSUD:

SAIFUL BUUKARI(DUBUR BERKARI) TERGOLONG DLM GOLONGAN:

1.PEMFITNAH
2.PENCURIK
3.KAKI SELUDUP(MUNGKIN DIA SOROK KAMERA DALAM JUBO DIA).
4.MANUSIA YANG MAMPU MEMASUKKAN ZAKARNYA KEDALAM DUBUR NYA SENDIRI.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP