IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Santai Petang...

>> Wednesday, January 12, 2011

Seorang pelajar yang tidak bersedia telah menduduki peperiksaan akhir untuk kertas sains. Dalam peperiksaan itu, dia telah cuba menjawab menggunakan logik akal sehinggalah dia bertemu dengan soalan akhir yang tiba-tiba merunsingkan dia. Dia merenung lama soalan itu. Soalan dan jawapan untuk kertas itu adalah di dalam bahasa Inggeris. Soalannya berbunyi, "Give four advantages of breast milk."

Dia memikirkan apa yang harus ditulis, sambil menghela nafas dan menggaru-garu kepala, mengharap idea terbaik masuk ke dalam kepalanya. Kemudian dia mendapat beberapa jawapan dan menulisnya.
  • No need to boil.
  • Never goes sour.
  • Available whenever necessary.
Setakat ini memang ok, tetapi soalan itu memerlukan empat jawapan. Sekali lagi dia termangu, mengerutkan kening dan sekali lagi menghela nafas. Tiba-tiba dia berasa gembira, dia telah mendapat jawapan dan menulisnya dengan penuh yakin.
  • Available in attractive containers of varying sizes.
Dia telah mendapat A untuk kertas itu.
 
Nota: Moralnya.... cari sendiri lahhhh.....

2 IkutSukaLu...::

mahaza Wednesday, January 12, 2011 4:29:00 PM  

SAH! Cekgu yang semak jawapan ni cekgu lelaki. Kalau cikgu pompuan dia dapat B aje kot.

baginda® Wednesday, January 12, 2011 4:52:00 PM  

harharhar budak nih misti amik mata pelajaran seks kat sekolah... terror.... akal panjang!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP