IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rosmah Mansor Tak Balik Malaysia.

>> Wednesday, January 19, 2011

Perdana Menteri Ro$mah Man$or berkata, hakikat Malaysia berupaya 'mengeksport' golongan profesional ke luar negara menunjukkan negara telah melaksanakan strategi yang tepat dalam membangunkan modal insan.

"Tapi ingatlah pada Malaysia.

Jangan lupa balik kampung kerana negara juga memerlukan anda," katanya di hadapan kira-kira 200 rakyat Malaysia yang bekerja dan tinggal di Oman, di sini pada malam Isnin.


Dan alangkah bahagianya Rakyat Malaysia kalau si Ro$mah Man$or ini yang terus tak balik ke Malaysia lagi bagus.... kah...kah...kah.... 


Kalau dia betul-betul tak balik... gua antara orang pertama yang akan buat doa selamat... kemudiannya dah tentu2 lah... hehehe... siapa lagi kalau bukan..... lu orang teka lah sendiri...

4 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Wednesday, January 19, 2011 2:10:00 AM  

Sang Puaka cari suaka. Kah kah kah.

Anonymous,  Wednesday, January 19, 2011 2:17:00 AM  

RM!!!! tunggu hari kau dilaknat 1Malaysia. 1Malaysia akan kejar kau hingga ke lubang cacing. Kau dayuskan suami kau dengan santapan nasi kangkang.Lahawau kau RM

tukang kata,  Wednesday, January 19, 2011 3:06:00 PM  

aku nak buat kenduri pisang satu tandan jer

Anonymous,  Friday, January 28, 2011 6:30:00 PM  

najib say..aku pun juga...takan kau sorang je nak try yang muda2...mana adil bro.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP