IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

PAS Pelihara Biawak...!!!!

>> Thursday, January 13, 2011





Gua yakin ramai yang dah membaca kisah anak Pak Ali sekoq ni....


Gua sendiri , malas nak cakap banyak pasal malaon haramjadah sekoq nih....

PAS pulak kalau setakat bagi warning kat sialan haramjadah nih.... memang bangang wa cakap lu.... sebab dari seawal March 2008 lagi malaon ni tak habis2 buat hal... sejak dulu kini dan selamanya darah umnoapco barua nih masih tebal dan pekat...

Sementara ada masa ni.... Terminate jelah barua ni... tunggu apa lagi wooooiiiiii..... daripada dok menanggung biawak hidup dalam PAS dan Pakatan Rakyat....

Bangsat pun makhluk nih....!!!!

2 IkutSukaLu...::

mahaza Thursday, January 13, 2011 11:46:00 AM  

nak terminate camne... kang jadi ADUN bebas mesra BN plak....

Waris,  Thursday, January 13, 2011 3:43:00 PM  

Biar dia jadi adun BEBAS mesra BN drp jadi PAS mesra UMNO...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP