IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Masuk Tong Sampah Jelah...!!!!

>> Tuesday, January 18, 2011

Apabila terbaca berita dua memorandum akan diserahkan kepada Yang Dipertuan Agung dan Perdana Menteri berhubung tindakan Ro$mah Man$or yang dianggap biadap serta derhaka ekoran menggunakan gelaran wanita pertama dan mencampuri urusan rasmi kerajaan.

Gua tersenyum dan terus capai gitar...., mulanya ingat nak layan lagu D'Loyd ntah apa tajuk lagu tu... Siram Air Di Daun Keladi.... kah..kah..kah... bila terbayangkan Ro$mah Man$or selalu karaoke nyanyi lagu tu kat Mahligai Putrajaya sambil senyum menyindir..., terus gua kansel.... nyampah la pulak.... baik gua layan lagu kat bawah ni lagi bestttttt..... hahahaha....

Khusus buat dua memorandum tuuuuu..... kah...kah...kah.....

Masuk tong sampah jelah.... kha..kha...kha......

3 IkutSukaLu...::

Waris,  Wednesday, January 19, 2011 12:21:00 AM  

Obey your master bro... Walak, jgn tak walak

Isa Wednesday, January 19, 2011 3:11:00 AM  

Waris;

hehehe... ada orang makan cili tak...

bujang senang,  Wednesday, January 19, 2011 2:12:00 PM  

ye la betul la tu rosmah wanita pertama di mata barua2 umno... apasal tak letak versi yang live seattle 1989..itu lagi gempak dia punya sound sampai boleh pecah gegendang telinga... bila la agaknya umno berkubur???

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP