IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Malayau umnoapco Islam..????

>> Friday, January 21, 2011

Kata Chua Soi Lek sepertimana yang telah dilaporkan oleh Malaysiakini..

“Normala will not come here to a Chinese temple, she doesn't even shake hands with the people. I have received complaints about this. She is like Anwar Ibrahim's wife. She wears gloves when she shakes hands. If you can accept this kind of Islamic value, go ahead and vote for PAS,"

Terjemahan lebih kurang begini “ Normala tidak akan datang ke kuil ini, dia tidak akan berjabat tangan dengan orang ramai. Saya telah menerima aduan tentang perkara ini, Dia seperti isteri Anwar Ibrahim.. Dia memakai sarung tangan jika hendak berjabat tangan, jika anda semua boleh menerima nilai-nilai Islam sebegini, teruskan dan undilah PAS.”

"If you can accept a lifestyle that follows Islamic values, then you vote for PAS, as simple as that,"

Dalam Bahasa Malaysia maknanya “Jika anda boleh menerima carahidup yang mengikut ajaran Islam itu, mudah saja.. undilah PAS”

Tidakkah kenyataan dari pelakon filem lucah itu satu kenyataan yang jelas menghina dan dalam masa yang sama mempermain-mainkan nilai suci ajaran Islam?
Wooiii... malayau2 umnoapco yang mengaku beragama Islam... lupakan soal ideologi politik lu orang sebentar. Mari perhalusi bait2 ucapan presiden parti sekutu rapat dan sebantal lu orang nih..., itu pun kalau lu orang betul2 mengaku sebagai orang Islam laaaaa....

Kalau tidak... hahahaha... jadilah macam sedara seumnoapco lu orang yang mati dua tiga hari yang lepas... sampai Pak Imam pun terlupa nak solatkan jenazah dan Presiden Parti yang buat lawatan berdekatan rumah jenazah pun tak menjengok... hahaha... umno itu islam... kah...kah....kah.... baeeekkkk punya ayat dari paparogol...

Bodoh punya olang, KDN tak nak pulak ambik tindakan kat pelakon lucah nih... bangang...!!!!

2 IkutSukaLu...::

Isa Friday, January 21, 2011 9:26:00 PM  

kakcik;

mereka2 yang bernama pemimpin tak berasa sedih pun... hahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP