IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mak Cium Jantan, Puteri Peluk Jantan... kah..kah..kah... umnGok...!!!!

>> Wednesday, January 19, 2011


Gua godek sana... godek sini... gua terjumpa gambar puteri umno bergambar baeeekkkk punya dengan seorang pelakon lelaki. Gua tak kisah kalau puteri umno yang dah bersuami dan beranak sorang nih... nak bergambar dengan pelakon puuuuujaaaaaan hatinya... tetapi biarlah berjarak sedikit, tak lah melekat macam tu... perggghhhhh.....

Ini baeeeek punya peluk sampai berlaga dada dengan dada pelakon tu.... betul2 Islam Hadhari wa cakap luuuuu.... dah tak kenal halal haram... ishhh...ishhh..ishhh... laki dia tak cemburu kaaaa...???


Gua di fahamkan oleh blogger paparogol.... puteri umnoapco nih dari kawasan Parlimen sebelah utara (Penang kalau tak silap lah...) hahahaha....

Kalau dah mak borek puteri pun rintik lah.... muakakakakaaaaaa......


Ini gambar mak segala umnoapco.... FLOM....

Macam ni punya akhlak yang di katakan perjuangkan bangsa dan agama.... kah..kah...kah...., seperti ayat yang gua petik dari seorang Pegawai Penerangan UMNO yang bernama Naseron Ismail (email naseron@pmo.gov.my)

"Tinggalkan PAS dan PKR dan Daftarlah jadi ahli UMNO dan ikuti kursus-kursus kepimpinan yang kami anjurkan. Kami mendidik rakyat supata Taat kepada Allah dan Rasulnya, Taat kepada Kedua-ibu bapa, Taat kepadas Ulul-Amri atau pemimpin dan kepada kami pemimpin negara atau ulil amri selain YDA adalah Perdana Menteri.

Dan kami dalam UMNO akan berjuang berhabis2an mempertahankan kepentingan orang Melayu, menegakkan syiar Islam yang syumul dan membangunkan ekonomi negara untuk semua... Teras perjuangan rakyat Malaysia ialah menerusi BN bukan PR yang sehingga kini tidak lagi didaftar."
Perghhh... kalau ikutkan penulisannya... nak jer... gua isi borang join umnoapco..., bila memandangkan ianya di tulis berdasarkan kepala lutut... terus tak jadi... kansel.... kerana percakapan dan tindakan berbeza macam langit dengan bumi... tak habis2 nak kencing melayu....

(Dah tu pulak Najib Razak - PM di katakannya Ulul Amri... wakakakaaa...Bini dia sendiri tak terurus dan tak boleh nak handle... layak di gelar Ulul Amri... wachhhaaaaa..... bodek menjilat sampai ke lubang juboq laaa.. puak2 nih... gila khinzir punya statement.. patut la Islam di Malaysia macam bubur cacarmarba... pasal adanya makhluk bermentaliti macam nih... bodoh piang...)

Ha...ha...ha...., inilah didikan umnoapco... wa cakap lu... jenis cakap tak srupa bikin... lagi mau sokong kaaaa...., buat puteri  umno penang tu... bawak2 lah mengucap... lu dah berkeluarga, dah bertudung tutup aurat semuanya canteeekkkk... tapi jagalah akhlak sebagai seorang isteri

Laki lu dah termasuk dalam kategori dayus beb... kalau tak tegur perbuatan lu berpeluk dengan jantan lain... nauzubillah.....

Kepada puteri2 umnoapco 1Malaysia... kalau lu orang nak selamat dunia akhirat tinggalkan lah parti umnoapco tu... pilih lah parti yang elok sikit dari umnoapco.... sebab gua tengok takda yang senonoh langsung dalam parti tu.... hancus beb... hancussssss....

Buat puteri2 umnoapco... yang berkempen di PRK Tenang... jagalah akhlak lu orang.. janganlah berjoget macam kat PRK Galas... hahaha... janganlah main tunjuk bontot macam di Permatang Pauh... janganlah terlompat2 macam beruk nampak pisang.... kah...kah...kah..... nanti kena projek dengan pisang tuuuuu....

13 IkutSukaLu...::

Abu Widad al-Kilantani Wednesday, January 19, 2011 1:46:00 PM  

ni 1st time amb0 (baca: saya) ziarah blog ni..best gak bila dibaca walau ayat dia gile2 gitu..ambo suka ziarah blog org, blog sndiri x update2 pun..mklumlah niat asal buat blog lebih kpd perbincangan syariah dan undang2, hukum2 fiqh (sesuai dgn bidang pengajian masa di um dlu), tp smpai skrg masih terbantut..insyaallah lepas ni la..

pe2pun komen ambo ttg pos ni..walau sapepun kita, kta kena ingat kita ni hmba kpd pencipta..buatlah spt yg diperintahkan pencipta n tinggalkan perkara yg dutegahNya..

buat puteri umnoapco 1 malaysia..teruskan usaha anda bersengkokol dgn kebatilan...

ingtlah pesan baginda..

sesiapa yg menunjuk kepda kebaikan, pahalanya spt org yg melakukan kebaikan..

sesiapa yg menunjuk kepada keburukan, dosanya sama seperti pelakunya.. tidak kurang n tidak lebih

zalizalu Wednesday, January 19, 2011 2:38:00 PM  

QUOTE: ["Tinggalkan PAS dan PKR dan Daftarlah jadi ahli UMNO dan ikuti kursus-kursus kepimpinan yang kami anjurkan. Kami mendidik rakyat supata Taat kepada Allah dan Rasulnya, Taat kepada Kedua-ibu bapa, Taat kepadas Ulul-Amri atau pemimpin dan kepada kami pemimpin negara atau ulil amri selain YDA adalah Perdana Menteri.]

Hah.. apa lagi ISA... masuk laa umno ramai2....kah3...

tukang kata,  Wednesday, January 19, 2011 3:01:00 PM  

Fuhyooo... statement tu kalau nak dikutkan dengan logik akal yang tak lahabau buleh direct masuk sorga tapi alahai ayat yang last tu paling kantoi, teramat hancing, tahap ni bukan kencing dah kena berak dah ni cirit lak, tu dia jenis manusia akai di teloq lambat siang nak tulis.... ni lepas raya cina ni barang sure naik harga lagi lepas ni dia berak apa pulak sahih haram jadah tu bagi tau "BARANG MAHAL PUN TAK PA PASAI ADA TIME JEPUN ATTACK DULU LANGSUNG TAK DAK"

pokku(putrajaya),  Wednesday, January 19, 2011 3:58:00 PM  

ulul-Amri boleh dijadikan tauladan bhai...yang lakinya ulu parang...kah3..pakat2lah masuk umNO tu tapi time pangkah,pakat2 pangkah PR(PAS,PKR,DAP) lah...

Hanz Newman Wednesday, January 19, 2011 5:05:00 PM  

Ulul amri? Dia yg cakap tu tau ka pa nama ulul amri? Sudah la bini si Ros lu olang kencing olang Melayu kat kampung pendalaman yang kureng pembangunan & yang kat hutan sawit, boleh la. Geli wa baca ayat olang atas UM-f***ing-NO ni. Agak agak la la pun.

Aku Dan Teksi Wednesday, January 19, 2011 11:27:00 PM  

Betul Bro kita kena masuk BN menegakkan syiar Islam yang syumul,nanti bila jumpa sahabat boleh laga-laga pipi,jumpa puteri boleh sondol-sondol Bro.

Anonymous,  Monday, February 14, 2011 10:11:00 PM  

jom masuk umno ramai2..nanti halal kita sondol pante* or bumper puteri umno..ahhah

-ahli UMNO tapi bkn pengundi UMNO-

Anonymous,  Friday, February 18, 2011 2:02:00 AM  

aku nk msk umngok,blh laga2 bontot,msti syok gila..........

abraz966 Wednesday, March 16, 2011 9:55:00 PM  

yang tak de name tu anak haram ke !!!

Anonymous,  Friday, March 18, 2011 10:46:00 PM  

firman tuhan dalam quran;
wahai orang2 beriman taatlah kamu(kamu yang beriman) kepada ALLAH dan taatlah kamu kepada rasul dan para pemimpin dikalangan kamu(yang beriman)soalan kepada pegawai penerangan umno apakah najib termasok dikalangan orang yang beriman?kalau islam ya!tapi ALLAH tak sebut wahai org2 islam,bila disebut islam ada islam beriman,ada pasik dan ada munafik yang ALLAH perentah suruh taat ialah islam yang beriman maka PM NAJIB dan pemimpin2 umno termasuk islam yang mana sila cari jawapanya jangan jadi orang yang taat membabi buta ahirnya kita yang rugi seruginya2.

Anonymous,  Friday, March 18, 2011 10:46:00 PM  

firman tuhan dalam quran;
wahai orang2 beriman taatlah kamu(kamu yang beriman) kepada ALLAH dan taatlah kamu kepada rasul dan para pemimpin dikalangan kamu(yang beriman)soalan kepada pegawai penerangan umno apakah najib termasok dikalangan orang yang beriman?kalau islam ya!tapi ALLAH tak sebut wahai org2 islam,bila disebut islam ada islam beriman,ada pasik dan ada munafik yang ALLAH perentah suruh taat ialah islam yang beriman maka PM NAJIB dan pemimpin2 umno termasuk islam yang mana sila cari jawapanya jangan jadi orang yang taat membabi buta ahirnya kita yang rugi seruginya2.

Mi Mercik Monday, March 21, 2011 9:12:00 AM  

lu jgn heran la sama putri umno.itu cara kehdupan mrk..ada suami yg takut nk lepaskan isteri yg jd putri umno ke mana2 majlis yg jauh dr rumah..nnti balik rumah seluar dlm dh basah sebab kena korek kt dlm bas hahaha

garagaikareng,  Saturday, April 02, 2011 11:01:00 AM  

"Kami mendidik rakyat supata Taat kepada Allah dan Rasulnya, Taat kepada Kedua-ibu bapa, Taat kepadas Ulul-Amri atau pemimpin dan kepada kami pemimpin negara atau ulil amri selain YDA adalah Perdana Menteri".
Naseron! tlg bagi kat aku borang keahlian, aku nak masuk UMNO la, boleh sondol-sondol puteri, yang utama nak sondol artis "miera liyana" tu, tapi nak jaminan dari lu dulu, berapa besar pahala dapat, boleh masuk syurga ke buat mcm tu?
tapi kalau haram tak mau la, memang HARAMJADAH UMNOUPCO ni.
P/s:tlg pebetui nek semah dulu, ok.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP