IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Laporan Dari umnoapco Thailand

>> Tuesday, January 11, 2011


Ini adalah laporan dari sahabat wartawan gua yang menyelinap masuk ke Thailand semalam tanpa pasport... nasib baik tak kena tembak dengan polis thailand... hahahaha.... dalam pada itu... sempat jugak dia buat liputan kat sana...., baca laporannya...
Seorang wartawan surat kabaq umno yang benggong telah mati terkejut di selatan Thailand kemarin. Wartawan tersebut yang sedang mencari berita untuk mengisi fitnah di dalam surat habaq paling murah dan tak laku di Malaysia telah singgah di sebuah kedai runcit untuk membeli rokok daun tembakau jawa tiba-tiba saja jatuh ke lantai.

Di saat malaikat nak ambik nyawa wartawan surat habaq yang anti rakyat, tokey kedai itu sempat bertanya kepadanya, apakah yang telah membuat dia mahu mampus. Wartawan itu menjawab " saya terkejut minyak masak tak ada di Thailand"...

Kah kah kah..ini berita bodoh dari surat kabar bodoh...Wartawan yang bodoh saja bikin terkejut isu minyak masak. Tapi melayu seka baca surat kabar bodoh ni....depa tak suka baca surat kabar lain dari surat kabar umno kerana depa takut jadi kafir...kah kah kah..maka teruslah bodoh dengan surat kabar umno yang bodoh ni kah kah kah...

Laporan selanjutnya lu orang baca jelah kat akhbar online dia..., sekarang ni dia tengah layan head banging hahahaha.... sebab trauma dengan kejadian semalam...

p/s: gua lagi trauma nih... sejak petang semalam line tenet kat rumah gua nih macam sialan jer..... slow mengalahkan bekalan minyak masak.... weeiiii.... takan ada cukong yang sorok line tenet belakang pintu pulak.... Rais Yatim kena buat sesuatu nih....

1 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Wednesday, January 12, 2011 6:20:00 PM  

jangan salah faham bro, mat tu saje kuar berita cenggitu nak bgtau kat kite sumer, minyak masak takde kat psaran malaysia ni bukan sebab kene seludup, tapi mmg ade spekulat kat dalam negara mesia ni.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP