IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kenapa Rais Yatim Senyap..???

>> Wednesday, January 05, 2011

Gambar hiasan jer...

Siapa gerangan yang terlibat dengan wang "kickbacks" US$700,000 projek TM..???

US Securities and Exchange Commission (SEC) dan Jabatan Kehakiman AS baru-baru ini telah menerbitkan dokumen menyatakan bahawa pembekal peralatan telekomunikasi Alcatel Lucent SA telah merasuah perkerja Telekom Malaysia Bhd sebanyak US$700,000 untuk memenangi kontrak US$85mil alatan telekomunikasi antara tahun 2004 dan 2006.

SEC juga menyatakan bahawa pengurusan Alcatel’s Malaysia telah meluluskan bayaran ini kepada dua syarikat perunding dengan bayaran sebanyak US$200,000 dan US$500,000 melalui akaun bank AS konon untuk penyelidikan pasaran.

Inilah amalan kes makan komision untuk membuat bekalan bertanding di dalam politik. Apabila nampak isu akan meletup maka pakat-pakat nak cabut lari.

“Mana mau lari?” “Mau pergi study atau PAS juga cari?”.

Jawatan yang disandang menjadi tidak aman lagi untuk dipertahankan dalam PRU yang akan datang. Tidur tidak lena mandi tidak basah.

Tunggu dan lihat apa kesudahannya... jeng..jeng...jeng...!!!!

Mummy Rokiah.


Gua dah tau sebab kenapa Rais Yatim senyap terhadap kes tuduhan menjamah tubuh Robekngah.... hahaha...

Sebabnya kerana Rais Yatim sibuk siasat kes Rasuah melibatkan Telekom Malaysia beb... ini isu negara beb... mesti di dahulukan dan di utamakan. Kes tuduhan merobek.... tak penting... boleh di abaikan... hahaha...

Dengan ini gua istiharkan gua menarik balik apa yang di katakan sebagai Fitnah terhadap Rais Yatim seperti yang di dakwa oleh Blogger Abu Nawas

Jolobu lawan Ghombau... kah..kah..kah...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP