IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Senasib Dengan Cenangau: "Kita Serupa"

>> Friday, January 21, 2011



Perghhh... dah lama tak paparogol lagu ni kan.... hahahaha...

Sehari dua nih... gua betul2 menyesal beb... sampai hantuk2 kepala kat dinding wa cakap lu.... menyesal tak sudah.... nasib tak bertanda dahi gua macam budak Sepol Bontot tak basuh tu.... hahaha...

Memang rugi besar beb.... perasaan jealous pun yeaaa... jugak pada kawan2 blogger yang lain..., gua ingatkan gua sorang jer.... yang merasa rugi besar dan menyesal.., tapi nasib baik laaa... ada juga member yang senasib dengan gua... jadi tak lah terasa sangat penyesalan tu....
DAP ANTI ISLAM, PAS ITU MELAYU, UMNO ITU ISLAM
(Baca nota untuk pelajar Tingkatan Empat di sini..., lu orang agak2 mamat penipu ni sekolah setakat tingkatan berapa..??? .... hahahaha....)
Jadi apabila seseorang ISLAM itu berkata-kata... maka setiap perkataannya adalah BENAR... kerana MENIPU itu adalah salah satu daripada DOSA-DOSA BESAR. Apalagi jika ianya suatu FITNAH.

Sebab itulah gua berasa menyesal yang teramat.... dan kepada saudara Cenangau... jom kita layan lagu Headwind "Kita Serupa".... hahahahaaaa......

Ada sesiapa lagi yang senasib dengan gua dan Cenangau...??? Lu orang pun mesti menyesalkan...??? hehehehe....

4 IkutSukaLu...::

WaK JeNg Friday, January 21, 2011 11:40:00 AM  

shahdu dengar lagu nih.. hihihihi :)

mahaza Friday, January 21, 2011 11:46:00 AM  

Ya. Kita serupa..... aku takde sesapa nak bawak... tsk tsk tsk. Aku nak laptop jer, lain takyah pun takpe

Isa Friday, January 21, 2011 2:38:00 PM  

WakJeng;

Layan syahdu bro... pasal tak dapat laptop, blackberry dan cash... hahaha...

Isa Friday, January 21, 2011 2:39:00 PM  

mahaza;

takan laptop jer..., blackberry kalau dapat boleh jual beb... dapat cash lagi bro... kih..kih..kih...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP