IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gempar Beb... SPR kata Ok... apa...!!!!

>> Saturday, January 29, 2011

Sesiapa yang mengatakan ini adalah rasuah... ianya seorang yang teramat cerdik sekali dan tidak mudah diperbodohkan, tidak mudah tertipu dengan dakyah pembangkang kah...kah...kah...

Barang2 di bawah ni... bukannya rasuah selagi SPR tidak mengatakan ianya satu rasuah, pembangkang nih memang suka cari pasal laaaaa.... lu orang tak tau ke... umnoapco/bn mana pernah bagi rasuah pilihanraya... hadiah2 tu semuanya memang telah lama di rancang untuk di berikan kepada pemduduk Tenang beb... hahahaha....

umnoapco/bn adalah parti suci abadi... lebih maksum dari para Nabi dan sekaliannya... jangan nak memandai2 buat pitnah kat diorang... kalau tak caya pi tanya Ulul Amri Najib Razak... kah..kah..kah....






Apa komen Ularmak 40.... apa komen SPRM.... kah...kah...kah...

Sapa2 yang mengatakan ianya RASUAH... memang mulut nak kena cabai... takpun line internet kena potong dengan KDN (akta mesin cetak/media)... hahahaha....

10 IkutSukaLu...::

Penyapu,  Saturday, January 29, 2011 10:09:00 PM  

barua dan pencacai kerajaan..ptuih..

Abu Muhammad Haikal Saturday, January 29, 2011 10:20:00 PM  

Nak dengar atau baca pandangan 40 ulamak muda,UMNO.

gayapeneroka Saturday, January 29, 2011 11:45:00 PM  

HAAAAA....HAAA....40 ulamak dah kojol...kekenyangan.

cucu mamak kutty,  Sunday, January 30, 2011 3:50:00 AM  

ulamak 40....eh eh eh...mcm cerita alibaba dgn 40 org penyamun aje tuuuuu

tukang kata,  Sunday, January 30, 2011 8:26:00 AM  

Khas untuk SPRM: Kita kena sokong kerajaan kalau tak sokong atau tak puas hati letak jawatan... beri pada orang lain... kata kata hikmat melayu yahudi

Anonymous,  Sunday, January 30, 2011 12:54:00 PM  

Kalau dah kerajaan, bagi takkan nak taruk gambar Nik Ajis dia bukan PM. Bodoh beruk betul mat ni. KAKAKAKA.

Anti-beruk bodoh

Mohamadazhan hjDesa Sunday, January 30, 2011 2:02:00 PM  

salam bro, ulama cakap tegur secara sir(rahsia), tak boleh kecoh2 berdosa...shhhhhh.hehe

Anonymous,  Sunday, January 30, 2011 3:00:00 PM  

Anon 12.54pm

Kau lagi bodoh xtau beza antara kerajaan dengan parti, dasar pencacai totok

Anti Pencacai Bodoh

Malaysian Sunday, January 30, 2011 3:56:00 PM  

Keputusan Terkini PRK DUN Tenang boleh didapati di
http://gomalaysian.blogspot.com/2011/01/dun-tenang-by-election-latest-result.html

Harap pemilik blog linkkan blog aku di bloglist pemilik!
sekian Terima Kasih

Berjuang untuk RAKYAT

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP