IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

FLOM: Najib Razak Tipu Dewan Rakyat

>> Friday, January 28, 2011


PETALING JAYA:  The existence of a full-fledged First Lady of Malaysia (FLOM) division  in the Prime Minister’s Office (PMO) proves that Najib Tun Razak lied to the Dewan Rakyat when he said his wife Rosmah Mansor had no staff of her own, opposition Member of Parliament Teresa Kok said today.

“The prime minister lied to the Dewan Rakyat in November 2010 when in his parliamentary answer to Bukit Bendera (MP Liew Chin Ton), he said that there are no full-time staff or contract staff specially assigned to his wife, Rosmah Mansor.

“Najib’s statement has now been proven to be a pack of lies with the discovery that there exists a “FLOM division” in the Prime Minister’s Office dedicated to serving Rosmah as evidenced by the PMO’s very own staff directory web page.

” The fact that the web page was suddenly removed two to three days ago upon being criticised by the public makes the existence of this division all the more suspicious,” said Kok, the Seputeh MP, in a statement.

FMT yesterday in a report revealed that the FLOM division indeed existed as a full-fledged unit. It has six staff members and enjoys the same in stature as the PMO’s Media Division, Policy and Research Division, and SMPKE (Chief Executive Information and Management System) – an ICT Division. FLOM is even larger than the Economy Division which is supposedly of prime importance to Najib.

Free Malaysia Today.

woooo... woooo... woooo.... isu Fat Lady Of Malaysia (FLOM) sudah masuk Parlimen pada November 2010... beb..., dan Tuan Menteri Perdana menipu beb.... apa sudah jadi ni....????

1Malaysia kena tipu.... ha..ha..ha..., bini punya pasal sanggup menipu Dewan Rakyat... maknanya sekaligus telah menipu rakyat laaaaa.... malangnya rakyat Malaysia ada Perdana Menteri seperti ini.... ishhh... ishhh.. ishhhh...

Itulah akibatnya kalau keraaajaan laki bini terlalu asyik berkaraoke lagu "Fantasia Bulan Madu".... kah... kah... kah....

Bini di Utamakan... rakyat pi mampuih laaaaa..... kah...kah...kah.... kalau tak menipu bukan umno namanya....

4 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Friday, January 28, 2011 5:00:00 PM  

aku sumpah umno mampus PRU pasni...
ALLAHUAKBAR!!!

dollahyankee,  Friday, January 28, 2011 9:10:00 PM  

gambar muhyidin tu dok gelak ka dok menangih??!! kah..kah..kah..

Anonymous,  Friday, January 28, 2011 9:59:00 PM  

Ahli-Ahli Parlimen Pakatan Rakyat wajar timbulkan isu ni diParlimen bulan Mac ni dan desak Najib dihadapkan keJK Dewan kerana menipu dalam sidang Parlimen.

Anonymous,  Saturday, January 29, 2011 9:10:00 AM  

tipu perlimen bermakna tipu agong dulu angkat sumpah depan sapa kita nk tengok kalau bawak kt sidang parlimen pandikar tarbus nak kata apa...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP