IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

First Class Goblok Dari umnoApco....

>> Tuesday, January 25, 2011

“Kalau hebat sangat pembangkang, sila segera turunkan harga barangan seperti harga petrol di Kedah, Pulau Pinang, Selangor dan Kelantan. Jangan tunggu selepas pilihan raya kerana mereka sudah dapat perintah empat negeri itu, saya cabar mereka cari duit dan beri subsidi supaya harga barang di empat negeri itu turun," katanya selepas bersarapan pagi bersama penduduk di warung Kampung Tenang di Labis.

Hari ini. Ahmad Maslan berkata, sebagai permulaan, beliau mencabar kerajaan di empat negeri tersebut menurunkan harga petrol di negeri masing-masing dengan cara memberi subsidi kepada pengusaha stesen minyak. "Cari duit beri subsidi kepada pengusaha stesen minyak supaya RON95 dari RM1.90 mungkin diturunkan menjadi RM1.50 seliter. Saya cabar turunkan harga petrol satu dulu cukuplah, kalau banyak nanti mereka tidak mampu," katanya. - bernama
Perghhh....  wang rakyat yang berjumlah RM888 billion mengalir keluar negara secara haram, siapa punya kerja.... ???? walla... walla.... what a goblok stupidity Menteri laaaa.....

Gua malas nak ulas lebih2 pasal mamat nih.... sebab dia punya lawak bebal lebih teruk dari Mr. Bean..., so.. gua bagi peluang kat lu orang jelah untuk ulas komen... gua nak relax pulak.... hehehe....

Ulasan Komen terbaik gua akan upload sebagai entry selanjutnya untuk belasah mamat goblok tu.... sesiapa yang ada berani dipersilakan.... kah...kah...kah..... lu orang kasi belasah kow..kow... punyeeaaarrr....

17 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Tuesday, January 25, 2011 9:06:00 PM  

Salah seorg jawo BINGAI WAL BANGGANG,,,,,,

suka si bangang,  Tuesday, January 25, 2011 9:13:00 PM  

niee lee standart pemimpin umno..otak bengap, standart cite kedai kopi jee..
diee niee dulu orang yang pertama umum nak bertanding MT umno, dia lee nak cabar kerusi no1 tp diee niee lee juga calon no1 yang tarik diri sebab pengecut..last2 jadi timbalan menteri!!!!macam tak percaya tapi tu lee bapak die dah wasiat, kan malaysia ni kerabat dorang yang punyee..tu yang lepas diee, dieee, lepas diee, diee jadi menteri. takde muka lain dah, alih2 keturunan yang sama juga..
yang bestnyee ada juga kaki berangan kat bawah2 niee nak jadi pemimpin.punyee lee bodoek sampai jilat buntut.padahal dorang tak tau jawatan tuu hanya untuk kaum kerabat saja..banganggggg..

kah kah kah...kalo dah BANGANG cakap apa pun jadi bangang...kah kah kah,  Tuesday, January 25, 2011 9:51:00 PM  

kah kah kah...wa gelak baca cakap sibangang ni...kah kah kah

ada pemuka YAHUDI umno kata RAKYAT PR adalah LOW CLASS MENTALITY...kah kah kah

kalo pukimak UMNO ni HIGH CLASS MENTALITY takan boleh cakap BANGANG macam ni...kah kah kah

shah Tuesday, January 25, 2011 10:27:00 PM  

confirm bangang tahap tenuk dan cipan mamat dlm gambar tuh

SELAMPIT Tuesday, January 25, 2011 10:31:00 PM  

aku dah belasah mamat nie ptg tadi dalam blog aku..rilek jap...hahahaha

..SELAMPIT...karongperak.blogspot.com

Anonymous,  Tuesday, January 25, 2011 10:49:00 PM  

Juara goblok 1Malaysia adalah Najib dan Rosmah.

Naib Juara goblok 1 Malaysia juga jatuh kepada Najib dan Rosmah.

Kedudukan Ahmad Mazlan adalah sebagai juara goblok kerana dengan sengan sanggup menjadi sebagai pencacai kepada kedua makluk di atas. Beliau asalnya agak cerdik, belajar dengan Al Fadhil Ustaz Zul Kulim di Universiti New Zealand sekitar tahun 80an.

Tetapi kecerdikannya yang berada ditaraf 'average' semakin berkurangan hari demi hari apabila dia menyanggupi tugas sebagai kuda tungganggan .Najib dan Rosmah. Memang Mak Bapaknya sendiri tak sangka , anak penoreh getah ini yang pernah merasai susah payah kehidupan ini sudi diliwati oleh kedua mangkuk ayun yang mengunakan khidmat Apco untuk menyerlah di dunia.

Kegoblokannya lebih terserlah apabila mencabar 4 buah negeri Pakatan menurunkan harga petrol dengan memberi subsidi. Adoi, bodos betul dia nih. Dia tak bacakah Akta Petroleum Negera tahun 1975 dimana ada disebutkan bahawa urusan kawalan petroleum adalah dibawah kerajaan pusat.

Bagi membaiki taraf kegoblokannya adalah dicadangkan dia mengigit telornya sendiri setiap hari sebelum hendak tidur. Cara lain, buat masa ini nampaknya masih belum ada.

fiQ,  Tuesday, January 25, 2011 10:56:00 PM  

there's no word to describe this kind of STUPIDITY. adoyaii!! malu aku jd rkyat Malaysia la cmni!!! huh~

MATauge,  Tuesday, January 25, 2011 11:43:00 PM  

Maslan mamat kopi0 ni memang bodo tunggul,kata master kat NZ mcm mana kalau nek tok aku kat kpg tu kau spin mereka lebih2 atau bagi kain pelikat setiap sorang gan beras sekampit wa caya seluruh tenang pasti tenang senyap dan sunyi,pastu populerlah mamat kopi0 dimata najis,nek tok ku semua dah mati tinggal generasi kami yg ko mamat nak spring,ko derma tv 46`plasma,naza forte pun belum tentu lawak spin lu wa terima bulat2 mcm junggang lu control hansem konon...persyaitan kebodohan melampau,tmb menteri yg sibuk tak tentu topik mamat ni anjakan yg terlalu bodoh membuat najis roskentot bangga lu,tapi buat wa & geng lu ibarat skodeng pencacai taik2 atasan umnogok,muka tak hensem ada hati nak control pause,wa dari dulu bila dengar sikontot skodeng alam pasti wa jth golong gelak,tekesup peleq..kah,kah,kah,,bodo punya ulasan mcm apek botol....

Anonymous,  Wednesday, January 26, 2011 12:04:00 AM  

patutlah banggang wal bahalol rupanya kawan baik si zul bisul....terlobih makan tempe kot @ terlebih makan duit haram

Abu Widad Wednesday, January 26, 2011 6:45:00 AM  

ni ckp kemah kedai kopi jer..ni la umno/apco..sebelum ni najib sembang camni gak..x mau debat dgn DSAI kan nt demam DSAI..klu dh ketua umno/apco camtu..pencacainya tentulah sebijik mcm 2..bengap punya olang..olang mcm ni pun ada ke??

tunggu PR perintah m'sia sume barangan di bawah kuasa membeli rakyat..rakyat dpt taraf pendidikan sama rata supaya xde lagi manusia bengap camni..

zaharudin,  Wednesday, January 26, 2011 8:02:00 AM  

memang bangang,yang ngok rembat duit minyak kat kelantan.cuba engkau org tak rompak duit minyak kelantan,mesti tmengancam habis kelantan.malu aku nak mengaku satu sekolah kat kluang dgn mat maslan.

tukang kata,  Wednesday, January 26, 2011 8:33:00 AM  

fuiyoo...menteri tu... cakap cakap macam tu... ceh apa punya orang... busuk jugak sekolah ada tinggi bodo ada tingkat2 jugak pi NZ mengaji master ka master of mengaji koi sahih masa pi NZ dulu dapat biasiswa malaun macam ni patutnya mau di bagi PTPTN jer baru dia tau kena bayaq balik.

Tu kalau tanya balik ada dak bahalol ni cakap macam tu garenti dia kata apa yang didengar dan tulis tu salah faham jer mcm anak pelaku porno tu

Apa pun pusing pi pusing mai kena kat dia jugak dok perabih beras kita apa dapat... kuah...tu pun kalau ada belen lagi

Kita ni kalau tak gerak tulang 4 kerat ni alamat kebulur ler si dajai tu cakap bodo macam tu dapat lagi gaji riban2 claim riban2 sapu alahai umat melayu bila la semua nak sedar dari masalah dikencing idup-idup

Anonymous,  Wednesday, January 26, 2011 10:10:00 AM  

aku tak reti nak komen..mungkin darjah kebebalan diukur mengikut ketebalan bibir kot..semakin tebal bibir seseorg maka semakin tinggilah kebodohannya..aku cuam leh bg 2 contoh..ahmad malasan dan seberi chit..
-anakjin-

Remy Wednesday, January 26, 2011 10:57:00 AM  

besa r 2.....dia stantad timblan menteri ja....ni yg tpm pon ckp cmni.....hahaha.....memg otak kt lutut r menteri2 umno....http://greenboc.blogspot.com/2011/01/muhyiddin-terlupa-bn-hanya-menang-mudah.html

bro isa tlg ulas cket pasai ni...bunyi cam calon bn tenang x bersih ja....hahaha.....http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/CalonBNMerlimaumestibersih/Article/index_html

Anonymous,  Wednesday, January 26, 2011 11:27:00 AM  

nilah dia mentaliti menteri umngok, bangang melantun-lantun

keladi,  Wednesday, January 26, 2011 12:25:00 PM  

dah nak buat cam ne ,
ari2 kene maki je,
tu la jadi bahlol sampai cam tu,
kecik2 tak mau mampus,
beli jadi hodoh cam tu makan taik pun itu olang cakap sedap...kahkahkah

Anonymous,  Wednesday, January 26, 2011 7:37:00 PM  

kalu korang rajin, BRAIN WASH
dia kat sinun, Mamat yg SYOK Sendiri


http://ahmadmaslan.blogspot.com/

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP