IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Boleh Ke... Entot-Entot Belakang Pintu... ??? hahahahaaa....

>> Tuesday, January 11, 2011

"Kata sumber itu kawannya adalah kawan baik kepada Dino. Menurut Dino ada sesuatu yang tidak kena ke atas bapanya. Kononnya apa yang dilakukan menteri berkenaan terserempak dengan Dino. Perbuatan nakal menteri berkenaan katanya berlaku di balik pintu."

"Manakala semalam satu sumber memberi nama orang yang dikatakan rapat degan menteri berkenaan. Orang ini pernah bekerja dengan menteri itu dan orang juga menguruskan orang gaji untuk menteri itu. Orang ini pada masa ini ada di Terangganu berkerja di sebuah syarikat pembalakan dan kenal rapat dengan MB Terangganu, Ahmad Said. Ahmad Said juga dikatakan tahu cerita ini."


Sumber entot entot belakang pintu di sini.... hahaha... wallahuaklam....



Tapiiiii... kepala otak biul gua nih cuba jugak nak membayangkan aksi entot2 belakang pintu.... errr... kalau nak entot2 belakang pintu kepala lutut mesti kuat beb... kalau nak kepala lutut kuat mesti selalu pergi gim... hahaha...

Lagi satu... kalau betul entot2 belakang pintu berlaku... itu bukan rogol namanya... itu I help you, you help me.... my mem dah lanyut.... tak boleh layan.... my maid dah lama tak dapat... perigi selalu kering... air halalnya di seberang... air haram ada belakang pintu... layan jelah... 

Tapi kantoi la... pulak....kah..kah..kah.....

errr... apa nombor telepon Mat Said haaaaa....

3 IkutSukaLu...::

jai,  Tuesday, January 11, 2011 1:09:00 AM  

Waduh2 pak isa.

Entot di mana2 pun bisa aja pak.

Asal saja suka sama suka.

Jangan dirogolin atau dikasarin udah.

Enggak gitu dehhh...

Kah kah kah...

baginda® Tuesday, January 11, 2011 1:19:00 AM  

bro, nak kuat bukan g gim lah.. tapi kene selau senam erobik 1mesia di dataran... hahhaha

hahaha... Tuesday, January 11, 2011 11:16:00 AM  

sib baik x sangkut celah pintu kalau x auuwwww......... hahaha........

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP