IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Anwar Brahim... Degil....!!!!

>> Tuesday, January 18, 2011


Anwar Brahim ni memang jenis degil laaaa..... gua dah bagitau kat dia... tak payah laaaa.. nak ajak si Najib Razak tu berdebat... Najib Razak tu mana ada teloq dan kote nak minta izin dari First Lady of Malaysia (FLOM)...., selagi tak dapat lampu hijau dari FLOM, takan berani punyalah dia nak sahut cabaran...

Masuk kali ini dah kali kedua Anwar Brahim ajak Najib Razak berdebat... buang masa jelah dok layan si Najib Dayus tu.....

Lazimnya cakap2 orang dayus bunyinya macam sialan jelah.... apakata si dayus kepada ajakan debat Anwar Brahim... "katanya Anwar akan demam kalau berdebat dengannya"... kah..kah...kah.... pandai jugak si dayus tu bikin lawak sarkas..... dan tukang2 angguk pencacai setia pun sokonggggg.... muakakakakakaaaaaa....

Orang kalau dah takda teloq... macam2 alasan di berikan, itulah yang selalu gua perkatakan puak2 lahabau nih... hanya berani dari jauh jer... kalau dekat2 pengecut beb.... hahahhaaaa...

Gua rasa sekali dua kala... rakyat perlu bangkit juga buat macam kat Tunisia tu... baru puak2 haramjadah nih... tau langit tinggi atau rendah....

4 IkutSukaLu...::

republikkita Tuesday, January 18, 2011 7:21:00 PM  

aku baru sedar banner hijau tu..."jom boikot restoran mamak"..ha ha ha....

aku rasa kalau najib takda teloq dgn totey..dia kene tukar nama lah..nak bagi nama ghapo kat dia

Yong Tuesday, January 18, 2011 8:33:00 PM  

Anak2 Berahim memang degil: Anwar Ibrahim, Haris Ibrahim, Zaid Ibrahim. Anak2 Ali pulak? Ibrahim Ali, Hassan Ali, Mustafa Ali, Umi Hafilda Ali, Azmin Ali...Aduhai...

nh Tuesday, January 18, 2011 9:31:00 PM  

salam bro..najib ni mana ada telor..yg sekor ni pulak kata xfhm islam(http://www.malaysiakini.com/news/153700)klu dh xfhm islam nk fhm apa pulak...

Anonymous,  Tuesday, January 18, 2011 9:56:00 PM  

Lulusan sastera nak lawan debat ekonomi dengan lulusan ekonomi? Buang masa!
Lulusan ekonomi nak lawan debat sastera dengan lulusan sastera ? Buang masa!
Debat dengan nyamuk je lah. Nyamuk yang gigit anwar sampai hilang jawatan TPM. Kena gigit lagi lepas ni entah ape lagi yang Anwar hilang...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP