IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Anjing Yang Menyalak...!!!!

>> Tuesday, January 11, 2011

Gua bukannya apa.... sekadar nak mengingat dan menasihati kawan2 jer.... kepada saudara ku Blogger Manjung Mari... walaupun Sekadar Nak Bertanya,  berhati-hatilah sikit bro....

Gua tak nak nanti ada pula anjing2 yang pi menyalak depan balai polis.... kesianlah sikit kat polis tu... diorang banyak kerja... banyak kes yang nak di selesaikan, bila anjing2 menyalak depan balai... diorang terpaksa layan.... terpaksa patuh beb dengan kehendak anjing tu semua....

Lu tengok contoh macam Adun Sri Muda.... di sebabkan salakan anjing yang tak berhenti2 tu.... terpaksa di usung pulak ke IPD Shah Alam pagi tadi... kerana apa...??? Kerana anjing menyalak pertahankan Sultan..... kah...kah...kah.....


Gua tau niat lu tulus ikhlas.... bertanyakan tentang hukum dan tegur menegur sesama Islam, tapi anjing2 yang menyalak tu bukan paham pun... asal sentuh jer... Institusi Raja/Sultan.... dioranglah juara segalanya dalam mempertahankan Soltan2 nih... lu macam tak paham2 pulak.... hahaha....

Kalau lu tau kisah atau cerita negatif pasal Raja/Sultan nih... berHardRock Cafe ka.... angkut anak bengali ka.... hempok kepala orang sampai mampus ka.... pedulikan... lu buat bodoh jer.... pejamkan mata butakan telinga... lantak pi lah kat depa... nak terlungkup ke... nak tergolek ke... itu diorang punya pasal... jangan tegur jangan di nasihat...


Takut nanti kalau salah tegur... ada pulak anjing2 akan menyalak lagi..... ha..ha..ha...., Lagipun takan lu tak tau kat Malaysia ni ada dua set undang-undang....,

Set undang2 pertama : Kalau terkena pada sebelah pihak "Ketuanan Melayu" anjing2 akan senyap... nak buka mulut pun tak boleh beb... sebab dah penuh dengan tulang... kah...kah..kah.....

Set undang2 kedua : Kalau terkena pada pihak yang menentang "Ketuanan Melayu".... fuyooooo.... ganas beb dia punya menyalak wa cakap luuuu...... maka set undang-undang kedua inilah yang kita perlu berhati-hati...

Kalau lu tak caya cakap gua.... lu boleh tanya dengan bro ini...., dia boleh cerita sama lu... hehehe...

Ok...lah bro... setakat ini jelah mampu gua kisahkan pasal Anjing-Anjing yang kuat menyalak nih... harap jangan marah aaarrrr.....

1 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Tuesday, January 11, 2011 11:37:00 PM  

Tak apo ISA ekau jgn risau kerana MM tegur Sultan dia !!!!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP