IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

ADUN Merlimau Batalkan Hasrat Untuk Meninggal...

>> Thursday, January 20, 2011


Berita dari MStar Online mengatakan ADUN Merlimau dalam keadaan kritikal dan berada di unit I See You sekarang ini. Berita yang siap bergambar lagi di mana Ali Ketam sedang menyepit di situ... hahahaha....

Ada sesetengah blog menyiarkan berita bahawa ADUN Merlimau telah meninggal dunia pukul 2 petang tadi... hahahaha... nakal sungguh lu orang nih.... tak baik tauuuuu.... hahahaha.... (kecut sekejap teloq Ali Ketam dan Najib Razak... muakakakakakaaaaa)

Terkini yang gua ketahui selepas bersembang dan berbual mesra dengan Malaikat Izrail sebentar tadi, beliau memaklumkan bahawa beliau sedang menunggu arahan selanjutnya.... oleh sebab itu gua berani membuat kesimpulan bahawa ADUN Merlimau kini belum meninggalkan apa-apa lagi.... dan masih berada di dunia... ngeeee.....

Oleh demikian, berita yang di siarkan oleh utusan meloya online (link asal sudah di padamkan dan di kemaskini) sebelum ini lu orang anggaplah sebagai fitnah semata-mata, maklumlah... lu orang pun tau kan... utusan meloya nih... akhbar pemfitnah fikiran rakyat... memang haramjadah punya akhbar... suka sangat buat fitnah... sesama gang pun nak buat fitnah... apa daaaaa.... hahahaha....

Justeru itu... Ali Ketam selaku big boss di Melaka sepatutnya melaknat akhbar pencacai haramjadah tersebut kerana memandai-mandai menyebarkan fitnah ADUN Merlimau telah meninggal dunia, jadi janganlah percaya apa-apa berita yang di laporkan oleh utusan meloya... kah...kah...kah...

Bagi sesiapa yang nak berdoa tu... berdoalah.... apa yang patut.... !!!!

Nota: Selepas bersembang dengan Malaikat Izrael tadi.... sehingga entry ini di siarkan... ramai di kalangan Malaikat tak tahu di manakah Malaikat Izrael ketika ini.... unknow status... adakah sedang skodeng di Hospital Melaka...???

wallahuaklam...

6 IkutSukaLu...::

republikkita Thursday, January 20, 2011 7:31:00 PM  

arahan ali rustam kot bro..jgn meninggal lagi...

aku rasa kalau malaikat maut blh dirasuah,mau BN bagi tender projek korek terowong mcm Gamuda kat malaikat maut supaya hold dulu mamat ni supaya jgn mati.

kalaumati,bnyk belanja oooooo.nak kena buat jln lagi,bg tanah lagi

Anonymous,  Thursday, January 20, 2011 7:58:00 PM  

lihat si pencabut nyawa manusia :

http://dr1221.blogspot.com/2011/01/nik-aziz-kata-adun-merlimau-meninggal.html

dollahyankee,  Thursday, January 20, 2011 8:15:00 PM  

Kah..Kah..Kah.. cantikkk! cantikkk!

Anonymous,  Thursday, January 20, 2011 8:21:00 PM  

cian BN,ditipu oleh ejennya sendiri..mcm mana lah berita yg melibatkan kematian ni boleh di buat main2..bagero btoi..
-anakjin-

PAS Friday, January 21, 2011 3:02:00 AM  

cara sial puak pas n pkr jahanam bagi komen. mcm tokoh iblis terkemuka. laknatullahi taala pas n pkr.

Anonymous,  Tuesday, March 29, 2011 11:06:00 PM  

bodoh lah hang ni..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP