IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tok Peti Perak Rai Krismas...???

>> Tuesday, December 21, 2010

Ini cerita Manjung Mari... beb, Manjung di Perak dan jika dari Perak siapa Muftinya.... hahaha... dah tentulah si HarusSanaSini betul tak....????

Jika sebelum ini kes MB Harami Perak memasang Ancak kat tiang seri bangunan.... Harusanasini kata ok... tak menjadi kesalahan...., bila di tanya samada ikut syarie atau tidak... terus dia jadi bisu walaupun sebelum ini dia boleh baca doa dengan selancar-lancarnya... betul2 haprak punya Mufti, tapi biasa laaaa... zaman sekarang Mufti dan Ahli Agama pun cari makan beb.... RM...RM...RM.... jadi Tuhan nombor walid.

Cuba kita tanya Harisanasini berkaitan gambar Sharizat kat bawah ni pulak, apakah dia akan kata ok jugak ke...???? Gua yakin kalau spesis umnoapco buat Harusanasini wajibul kata ok... punyeaaarrrr...., kalau orang selain umnoapco... berulah dia berpegang pada Quran dan sunnah... 


Kalau Tok Peti Perak kata ok.... Jakim kata apa pulak yeaa..... errrr.... Tok Peti Perak tolong komen sikit...???

1 IkutSukaLu...::

Watan Tuesday, December 21, 2010 8:41:00 PM  

Salam,

Tak salah kata Tok Peti...Peti surat......

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP