IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Taktik Baru Perogol... Waspada... (Update)

>> Sunday, December 05, 2010

Update: Setelah baca komen dari Kasut Ku Larrie, gua mohon maaf kerana terlupa nak delete code yang gua test untuk mengelakkan orang copy-paste n3. Sekarang gua dah delete code tu... siapa nak copy n3 ini untuk tujuan sebaran umum.. di persilakan...


(Beware) : Important message for every female who goes to work, college or school alone. If you find a child crying on the road, showing you his/her address and asking you to bring  him/her there. Please take him/her to the police stations. No matter what you do, DON'T go to that address. This is a new way for gang members to rape females. Please sms this to all the girls and boys, so they can inform all their friends and family members.

Thanks
ASP Suman Kumar
D9-Bukit Aman.

Ini adalah pesanan dari member Bukit Aman, yang di terima melalui sms sebentar tadi. Pandai2 lu orang menilaikannya... gua sekadar memanjangkan sms tersebut sebagai langkah waspada dan berhati-hati.

Sekadar pesan berpesan sesama insan....

6 IkutSukaLu...::

kasut ku larrie Saturday, December 04, 2010 11:42:00 PM  

kalau ya pun bg ler org lain senang nak copy amaran polis tersebut untuk di sebarkan...

kasut ku larrie Saturday, December 04, 2010 11:43:00 PM  
This comment has been removed by the author.
Isa Sunday, December 05, 2010 1:33:00 AM  

kasut ku larrie;

Sori bro... gua dah padam kod ciplak tu.. actually gua sekadar test code tu jer... tapi lupa nak delete.

Dah boleh copy...

Isa Sunday, December 05, 2010 1:33:00 AM  

Lana-Bulu;

kalau nak copy.. belasah jer..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP