IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Syed/Syarifah : Penerangan.

>> Friday, December 10, 2010

Pertama sekali gua ucapkan ribuan terima kasih kepada Harimau Menaip, kerana bersusah payah memberi link youtube ini kepada gua. Terima kasih bro...

Dan terima kasih kepada semua yang komen dan memberi pandangan dalam isu Syed/Syarifah dalam n3 sebelum ini.

Di bawah ini, hayatilah ceramah dari Mantan Mufti Perlis, yang diberikan oleh Blogger Harimau Menaip.Harap dari video klip di atas dapat memberikan sedikit pencerahan minda kepada diri gua dan kawan2 sekalian. Supaya tidak terpengaruh dan terpesona dengan gelaran tersebut.

(maaf.. gua tak dapat beri sebarang ulasan buat masa ini kerana keadaan diri yang tidak mengizinkan)

4 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Friday, December 10, 2010 11:53:00 PM  

Bismillah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Ok...lah siap lu upload VT untuk menerangkan bab keturunan Nabi Muhammad .. Dan lu kata nama nama syed / syarifah bukan dari keturunan Nabi Muhammad .. Tapi Bro lu mesti mahu ingat nama syed ada aura dia , kalau tak ada aura macam mana mereka ( puak syed ) dapat projek kat MINDEF seperti dakwaan DSAI... Bro .. AURA >>Bro. Gua rasa kalau lu bubur nama lu kat depan ada syed ..dah tentu lu akan di beri projek dari PM 1 Malaysia..

Scha al-Yahya Saturday, December 11, 2010 1:24:00 PM  

tak baik you libatkan I dlm hal ni..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP