IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Silibus Tahun 1 Pendidikan Seks - 2011

>> Wednesday, December 22, 2010

Seperti yang kita ketahui... 2 minggu lagi awal persekolahan 2011 akan bermula, dan keputusan kerajaan barisan nasional memperkenalkan subjek baru iaitu pendidikan seks akan bermula untuk murid tahun satu. Hentam sajalah labuuuuu......

Jadi kat bawah ni.... adalah salah satu buku yang wajib di beli oleh para ibubapa bagi anak2 mereka yang akan menduduki kelas tahun 1.... wakakakaaaaaa......


Kat kedai buku sekolah memang takda jual pun....

5 IkutSukaLu...::

mahaza Wednesday, December 22, 2010 11:50:00 AM  

kamasutra tak nak jadi buku wajib ke? PE tambah senam rimau.... huh....

crayon Wednesday, December 22, 2010 12:55:00 PM  

tongkat nakhoda tak masuk silibus ka? :(

tukang kata,  Wednesday, December 22, 2010 4:12:00 PM  

Darjah 1 teori darjah 2 dah boleh praktikal Tingkakan 5 ha ha dah jadi tokey kastam jangan lupa pulak tax online

nursha410 Wednesday, December 22, 2010 5:52:00 PM  

tak faham betul kenapa mesti adanya silibus ni...rasa nye x perlu..

bg sha...lg mengajar budak2 ke arah itu...hurmmm...entah ape2 je...ngarut sungguh...tp dh 'kehendak depa' pa bole wat...depa rasa ni jalan terbaik kot...haishhh....

selagi x berbalik pada landasan..selagi tu la terkontang kanting cmni...

dengan wujudnye skola dak mengandung...huh...WTH...huhuh...motifnye skola tu? adoiii...parah suda...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP