IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Roadtax Kojol... ???

>> Tuesday, December 21, 2010


Hummmm.... minggu depan roadtax kereta gua kojol...

Suruh member balai kajang print saman...., dia fax kat gua petang tadi... perghhhh... ada 14 saman semuanya, koleksi beb...

Nak bayar... tak bayar... nak bayar... tak bayar.... ????

Dalam 14 saman tu... cuma ada 1 jer saman yang berbintang, maknanya kena sekat (blacklist).... hohoho...

Ahhh.... bayar satu saman jelah... lepas tu boleh buat roadtax baru.... balance ada lagi 13 saman, yang tu... tahun depan cerita lain pulak....

Apa barang nak jadi macam sorang makcik tuuuu.... anak punya hal sampai 20 saman kena bayar buta2 kat polis raja di malaysia sampai 4 ribu hengget... membazir duit jer.... masuk ASB ada jugak dividen... hahahaha...

6 IkutSukaLu...::

Pena Marhaen Tuesday, December 21, 2010 8:49:00 PM  

gua pun baru setel bayar saman petang tadi...hampeh!!dalam kereta sendiri tak pakai tali pinggang keledar pun polis tu saman..

noorafzan Tuesday, December 21, 2010 10:23:00 PM  

biar betul.
kesian kena langsai 4 ribu.

mahaza Tuesday, December 21, 2010 11:02:00 PM  

ada sedikit berunsur riak dalam nada tu....wa ka ka ka.... kang semua 13 jadi gelap (balcklist)... jalan kaki kang... kalo tak pun naik beskal.

Isa Wednesday, December 22, 2010 2:10:00 AM  

Pena Marhaen;

Betul tu bro... dalam kereta sendiri apasal diorang sibuk ekkk... hahaha..

Isa Wednesday, December 22, 2010 2:11:00 AM  

noorafzan;

masuk paper perrrr.... cerita tu... hahaha...

Isa Wednesday, December 22, 2010 2:13:00 AM  

mahaza;

mana ada riak bro..., gua bagitau tak mau bayar yang 13 saman tu... apa barang bagi duit kat PRDM... buta2 jer...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP