IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rajagopal Dah Bagi Warning..!!!!

>> Thursday, December 30, 2010

 
Jakarta, 30 Dis – Jurulatih Malaysia, Rajagopal membantah arahan pihak-pihak tertentu yang ingin mengadakan sambutan kejayaan Piala AFF Suzuki di Tenang, Johor. Beliau juga mengancam tidak akan teragak-agak untuk meletakkan jawatan seandainya anak-anak buahnya dipolitikkan.

"Saya membentuk mereka dengan air mata, air peluh dan air darah. Tolong jangan musnahkan apa yang telah dibentuk dengan politik sempit. Pemain ada hak kefahaman politik peribadi sendiri. Penyokong yang bangun jatuh bersama saya juga adalah dari semua lapisan idealogi politik. Tolong, jangan pecah-pecahkan kami. Jangan jadikan kami bahan kempen. Kejayaan kami adalah kejayaan untuk semua lapisan masyarakat Malaysia. Kami bukan mewakili satu jenis golongan sahaja."

Dilaporkan, ada usaha pihak tertentu yang ingin meraikan kejayaan skuad negara di Felda untuk Melayu jenis hutan. - Agensi Berita Fakap.
 
p/s: So... sendiri mau ingat aarrr....

8 IkutSukaLu...::

mr edz Thursday, December 30, 2010 12:32:00 PM  

baik buat majlis kesyukuran lagi pekdahnyer

Isa Thursday, December 30, 2010 12:45:00 PM  

me edz;

puak2 mana tau majlis kesyukuran tu apa bro... depa tau ambik kesempatan jer...

bunbiban,  Thursday, December 30, 2010 1:13:00 PM  

bagus rajagopal. menjunamnya prestasi Malaysia selama ini pun kerana hasil kerja org politik. Berebut jawatan walau diri satu hapah pun tak tau. Apabila jurulatih beri idea mangkuk2 hayun ini akan bantah dan silap2 jurulatih akan di pecat. Tapi aku rasa, statement rajagopal ni, silap2 dia di pecat. tunggu dan lihat

Mengarot Thursday, December 30, 2010 2:42:00 PM  

gua sokong sambutan meraikan di Tenang supaya Rajagopal menyeru kat sana kalau nak sentiasa tenang kembali kpd quran & hadis.... hahahaha...........

baginda® Thursday, December 30, 2010 3:38:00 PM  

kahkahkahk mesti berbulu awang adek.. kahkahkah

ada pesanan dari sahabat MOH KEMBARA katanya tak leh masuk ke blog ISA kalau dari TURKEY... hik

Anonymous,  Thursday, December 30, 2010 5:32:00 PM  

bro...bace ni...keling buat hal lagi

http://malaysiakini.com/news/152018

madbi Thursday, December 30, 2010 7:16:00 PM  

keling ni auta jer lebey, nanti kalau amno nak buat gak prog di tenang , takut dia yang terlebih mabok nak pegi.... sedarla duit yang kamu makan sepanjang taun tu amnu punya, jadi kena ikut cakap tauke laaaa.....lebeh cakap kalu soru yelek , pochik!!!!!

habsahry,  Sunday, January 02, 2011 2:36:00 PM  

itu ari 1st game ak pi tgk bola final x nampak pun bendera UMNO kat bukit jalil..yg sah ada, bendera PKR, ada 3-4 org dok kibar. ..klu tgk live kat tv pun korang mesti perasan..lagipun tentu raja gopal sedia maklum org UMNO nie jenis babi pengampu jilat telo..u all tgk la FAM, org UMNO yg x tau law boleh jadi leader. camne nak maju...patutnya kasi la org yg ada ilmu mcm raja gopal nie handle FAM...dia mmg cool, low pfofile...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP