IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

R for Rais and R for Robengah = R & R

>> Wednesday, December 29, 2010



Tapi bro.... pembetulan sikit, nama di sebalik garisan hitam tu... bukannya PADUKA RAIS YATIM tetapi UTAMA DR RAIS YATIM

Lu tengok... kan bini dia dah marah.... so... kita sama2 doakan supaya Dato Seri Utama semalaysia ni... cepat2 menafikan perkara ini, dan berharap jugalah surat tu... pun surat palsu, yang di buat semata-mata nak menjatuhkan warisan dan kebudayaan politik Datuk Seri Utama.... Jambatan Bosi....

R for Rais and R for Robengah = R & R

Boleh di dapati dari highway Utara hingga Selatan.... muakakakahhhhh.... yeeeaaahhhhaaaaahhh... Datuk Seri Utama.... yeeaaaa... aaammmmpuuuuunnnn... tolong jangan potong line tenet gua....!!!!

kategori: lawak sebelum tidoq....

3 IkutSukaLu...::

jai,  Wednesday, December 29, 2010 11:34:00 PM  

Kah kah kah...

Siot lu bro.

R&R pun lu nak eksplotasi ke???

Kah kah kah...

Bro, lu dah pekena teh tarik mamak ke malam nih???

Kah kah kah...

Isa Wednesday, December 29, 2010 11:44:00 PM  

jai;

Sejak kes ahad itu hari... sampai la ni... gua belum teguk teh tarik mamak lagi beb.., bukan takat teguk bro... pijak kedai mamak pun tarak... Alhamdulillah berjaya...

Ada satu teh tarik tarik melayu kat section 16... layan jugak beb...

Teh Tarik kat R&R best tak...????

hahahaha...

baginda® Thursday, December 30, 2010 1:55:00 AM  

tu le sapal.. sape dr utama rais yatim nih bro? kahkahkah

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP