IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Percayalah Cakap Najib Niiiiiii.....!!!!!!!!

>> Thursday, December 09, 2010


"Apa sandiwara? Jika seseorang didakwa, ini bukan main-main lagi,” katanya.
ha..ha..ha... mulut umnoapco jahanam yahudi laknatullah kalau dah hancing.. lu cakap apa pun takda orang nak percaya beb...  macam nak menegakkan k*t* yang tak tegak jer.... dia punya cakap nih....
"Mereka mahu menjadikan isu ini isu politik dan mahu menuduh kita tidak serius ataupun mahu menuduh kita cuba menutup atau membuat pendakwaan terpilih,” katanya. "Ini satu perkara yang telah diteliti semasak-masaknya oleh SPRM, dan SPRM sebagai badan yang bebas, (telah) kemukakan (kes ini) kepada Pejabat Peguam Negara.
ha..ha..ha... SPRM badan bebas... Pejabat Peguam Negara bebas... kenyataan joke end of the year.. khaaakk ptuuiii....
"Semua orang adalah tertakluk kepada undang-undang negara dan SPRM bebas untuk membuat siasatan terhadap sesiapa sekalipun," katanya.
ha..ha..ha... gua rasa kenyataan yang ini pulak macam pernah dengar jer.. sebelum nih.. mamat ni copyright dari Pak Lah ke...??? muakakahkahkahaaa....

Yang tersirat dari kenyataan tu seolah-olah bermaksud... "lu orang percayalah apa yang gua sampaikan ini adalah benar..., kerajaan bukan main2 dalam isu pendakwaan ini, kerajaan serius gilerrrr... nih nak benteras rasuah... percayalah.. percayalah... gua merayu nih.. percayalah apa yang gua cakap nih..."

18 kes berprofail tinggi zaman Pak Lah pun senyap macam tu jer... sekoq dah mampus... sekoq lagi lepas... yang lain2 macam mana...???

Errrr... SPRM dan Pejabat Peguam Negara tak nak telus ke... dalam kes Kapal Selam...???

Kenyataan desperate bahalol bin bangang yang cuba mendayakan rakyat tu.. lu orang boleh baca di sini...

Wooiiii.... sudah-sudah laaaaa.... membangangkan orang, ahhh... malas pulak nak layan lebih2 si mulut hancing nih.... nak membodohkan orang jer... kerja diorang... piiiiraaahhhhh....

1 IkutSukaLu...::

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP