IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pengguna Gmail/Google... Berhati-hati.

>> Monday, December 13, 2010

Lu orang ada terima tak email yang macam kat bawah nih....???? Malam tadi gua terima email nih....

We are shutting down some accounts due to congestion in our database system and your account was chosen to be deleted. If you are still interested in using our email service please click reply and fill in the space below for verification purpose:-

Full Name:
Pasword:
Occupation:
Year of Birth:
Nationality:

Note: This email is only for Gmail users (Users should reply within 48 hours to avoid "Permanently Lockup" Account)

Thank you for using Gmail

The Gmail Team
Mulanya gua cuak jugak..., tapi nasib baik gua gunakan akal cerdik gua nih untuk check dengan Gmail... tak macam menteri bn yang bernama Sabri Ismail tu... otak singkat bangang nak mampus... lebih baik bagi gua jer.. jadi menteri daripada bagi kat dia yang bodoh melantun2 mentekedaghah gaji buta tiap bulan...

So... baru sekejap tadi gua terima jawapan dari Gmail seperti kat bawah nih;

Google Help
13 December 2010 12:07 (4 hours ago)
Always display images from noreply@google.com
Show quoted text
Approve sender

Tanmay The Prince has posted an answer to the question "I got the mail state that my account will be locked if i didnt replay to update.verifyacct@gmail.com within 48 hours":

Ikutsukaaku,

It's also a scam message trying to take over your account! As I have already mentioned, Google never asks to provide personal information in emails.

-Tanmay

View this question at the Google Help Forum
Unsubscribe from answers to this question
So... berhati-hatilah sebab banyak sangat "hackers" sekarang nih... gua pun tak tau samada ini "hacker" global atau glokal yang punya kerja..., kalau hackers global... wa tatak helan punyeeaaarrrr....

Tapi kalau benda ni hasil kerja haramjadah hackers glokal... lebih2 lagi 300 ekoq paria kat cyberjaya tu.... memang celaka bin celanat lah puak2 yahudi nih...

4 IkutSukaLu...::

arus perjuangan Monday, December 13, 2010 7:48:00 PM  

tq bro kerana memberitahu pada kawan2

ISA Cibai,  Monday, December 13, 2010 7:52:00 PM  

Perkara ini pun lu nak politikkan...

Bahalul lah lu ISA....

sunsnake@budakbalun Monday, December 13, 2010 9:07:00 PM  

perghh!!
sib baiklah teman ni bukan keturunan Ismail Sabri yang bangang tuh!!

1st time teman dapat email bangang macam tu terus SPAM!!!

nampak benor bangangnye.. email add dia pun sengal!

wakakaka!!
TQ bro ISA!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP