IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pemfitnah Dah Kena Rogol Beramai-Ramai... Kah..Kah..Kah...

>> Sunday, December 26, 2010



Kalau anda nak berkenalan.. inilah rupa makhluk pemfitnah yang mengelarkan dirinya 'PAPA GOMO' ... deiii tambi banyak kuat pusing aaa...


Sorang lagi tambi saidi... Kereta ini dipinjam dari bengkel untuk diambil gambar dan kemudiannya mereka mengatakan ada orang yang cuba membunuh dengan merempuh keretanya. Tapi tak ada buat laporan polis pun... Kah..kah..kah..kah...

Note: Fitnah terbesar (yang dah terkantoi) oleh blogger umno abad ini. Anda semua mungkin telah mendengar fitnah berkenaan ADUN Selising yang dipelopori olah blogger UMNO iaitu Papa Gomo, Nadi Rakyat dan Saidi Hussin. Hari ini segala fitnahnya telah terbongkar. Nak tahu cerita sebenarnya sila klik di SINI. Kah..kah..kah..kah..

Mungkih diorang tak dengar nasihat dari Mufti kesayangan diorang agaknya... kah..kah..kah.... ermmmm... berapa upah yang diorang dapat ekkkk... untuk buat fitnah nih...

Orang kalau kena tetak mesti cedera beb.. ini kesan luka pun tarak...., kereta eksiden teruk... cermin depan dan tingkap pecah... sikit sebanyak mesri ada luka bla..bla..bla..., ini apa pun tarak... kalau bagi pompuan bogel depan dia mesti boleh terkam punya dengan penuh bersemangat... tak ingat dah sakit cedera kena tetak dan eksiden kereta.... kah..kah..kah...

Mana mau letak muka wooiiiiii.... jangan lu orang (pemfitnah) kena langar dengan kereta pulak.... mampus katak jer.... kah..kah..kah....

Gua cadangkan PAS dan Adun Selising anjurkan Solat Hajat beramai-ramai di Stadium Kota Bahru, mengelakkan fitnah nih... dan doakan supaya pecah perut... macam dolu-dolu tu... muakakakakahhhhh... agak2 pucat tak muka pemfitnah nih... hahahha..

3 IkutSukaLu...::

baginda® Monday, December 27, 2010 12:19:00 AM  

hahaha macam citer drama lah cara depa tulis cerita kene serang... banyak sangat baca buku melayu mudah lupa..

Amuraria Monday, December 27, 2010 8:32:00 AM  

PAPA NI NAMPAK MACAM PELACUR MURAHAN LELAKI JA ! PATUT LA UMNO@APCO SUPPORT KUAT ORANG MACAM NI, BIASA LA SPESIS MACAM NI LA SAHAJA AKAN DITERIMA OLEH PARTI KARAT BIRU UMCO UNTUK MENYERANG ISLAM DARI BERKEMBANG & BERJAYA !
ALLAHU AKHBAR MOGA SEMUA MUSUH-MUSuH ISLAM HANCUR MACAM FIRAUN !
AMIN

vampire's lovex Sunday, March 20, 2011 4:41:00 AM  

tak tahu depa nih punya iman katna...sampai berani bsumpah dengan nama allah pon ada.punya nak tnjuk depa tak besalah...aihhhh nnti kena bala baru tahu....skg ni allah bayar cash je..tu pon tak namapak lagi kot

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP