IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mau Ketawa Atau Menangis...????

>> Wednesday, December 29, 2010


Terus terang gua katakan, sepanjang gua sedut oksigen di bumi malaysia ni.... gua tak pernah dengar Raja2 atau Sultan2 ada pekerjaan, jika mereka bekerja mesti ada pembayaran gaji.

Setahu gua semua Raja2 dan Sultan hanya mendapat elaun bulanan sebagai lambang negeri dan perjanjian yang diorang dah kowtim dengan british dulu....

Kalau dah tak bekerja... macam mana pulak boleh bercuti.....???? Medical Leave termaktub jugak ke...????

Tolong fahamkan gua yang sedang blur dot com sekarang ini setelah terbaca berita dari akhbar Sinar Hairan ini.

Haruskah gua ketawa... gelak guling2... tersenyum atau menangis....

p/s: (ini semua mainan bn untuk mengheret Istana dan Kerajaan Selangor dalam konflik rampasan kuasa, biasa la... bn mana ada teloq nak lawan one by one..., Kerajaan negeri hantar surat 7 hb, sultan buat keputusan 10hb... kat mana lewatnya Munir oooiiii.....itulah jadinya kalau setiausaha sulit sultan lebih umno dari umnoapco itu sendiri... memang susah laaaa.... )

1 IkutSukaLu...::

cucuopah,  Wednesday, December 29, 2010 10:36:00 PM  

Nama jawatan mangkuk tu Setiausaha Sulit. Ha....memang dah kerja dia untuk menyulitkan keadaan. Dah sah spisis umnoapco yahudi lah tu. So Kerajaan Pakatan Rakyat Selangor sila berhati2 dengan mangkuk hayun dan mangkuk jamban taik saekor ni.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP