IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mamak Jangan Panas... Layan Lagu Dulu.. hahaha...

>> Monday, December 27, 2010



ha..ha..ha... hati kapas sudah panas..., relax aarrr... bro..., gua tau lu mendeliar umnoapco... jangan panas2... lu layan video klip tu semoga terhibur.

Buat sahabat blogger Asrirayrock... terima kasih pasal video klip tu... lu macam paham2 jer.... kah..kah..kah...

KIMMA Diterima Sebagai Gabungan UMNO, yang ini pun perlu di beri perhatian jugak... kah..kah..kah.... lagi mau menafikan ke...???? siapa sokong siapa bhai....... Presma pulak apa cer.... jenis ambil kesempatan... Ismail Sabri tak mau pantau ke...????

Dalam video tu ada sebut pasal Isa Samad, yang bakal jadi Pengerusi Felda... habislah felda lepas nih... dah terbukti makhluk yang sangkut dengan kes rasuah boleh di angkat jadi somebody dalam felda... alamatnya melingkup lahhhhh.....

Si Khusrin JAIS pulak di lantik jadi SUK Selangor.... errmmmm... ada udang sebalik kari mamak... kah..kah..kah...., game bn... jangan di pandang engteng oleh kerajaan negeri selangor, dah tahap bahaya nih kalau diorang dah selit mat spy dalam bangunan SUK... silap haribulan jadi macam perak darul silver, namun ianya belum muktamad lagi kata si Faekah pada TVS. Berbaur politik sudah tentu bhai....

Apa-apa pun gua tujukan lagu kat atas tu buat gang2 sekelambu dengan hati kapas dan puak2 umnoapco... sebabnya politik pemerintahan kerajaan barisan nasional saling tak tumpah sejibik macam cerita tamil... bezanya india beragama hindu kita panggil orang india, india beragama islam kita panggil mamak atau india muslim.... contoh paling senang macam Gobala Krishnan dengan Reezal Merican laaaaa... hahaha....

Walau nama India Muslim.... ada yang suruh mengucap dua kalimah syahadah pun tak tau..., bulan ramadhan buka kedai selamba rock jer... jual pula makanan/minuman pada melayu2 yang mengaku beragama Islam, bab kebersihan.... lu orang sendiri mau ingatlah.... tapi hati kapas kata... gang mamak nilah yang martabatkan islam di malaysia.... wakakakakaaaaa..... kat mana logiknya... gua pun tak tau....

Walau bagaimanapun.... kempen boikot semua restoran mamak 1Malaysia akan di teruskan.... hahahaha....

8 IkutSukaLu...::

baginda® Monday, December 27, 2010 9:23:00 PM  

kahkahkah menangis x berlagu depa sbb takde org hirau depa.. tapi gelak terdekah2 sebab nengok video nih.. hahaha

Waris,  Monday, December 27, 2010 10:14:00 PM  

India ni aku cuma respek kat ust Farid Ravi je sebab dia nampak betul2 memartabatkan Islam. Yang lain walau mamak/muslim tapi perangai mcm PARIA.

jai,  Monday, December 27, 2010 11:14:00 PM  

Kah kah kah...

Berapa banyak kedai mamak berani jual kari daging lembu???

Asyik2 kari ayam, ikan dan kambing je.

Pasal apa diorang tak nak jual kari lembu???

Sendiri mau ingat laaa...

Kah kah kah...

omaq,  Monday, December 27, 2010 11:41:00 PM  

Woit bro...semenjak dua menjak ni lu rajin main isu mamak la...wa cukup teruja bila lu main isu ni.syiok gila..hahaha...Lu tau bro,wa asai pnang..memang ada darah mamak punya..Tapi wa mamak ada klas punya macam hanipa maiden bukan mamak belukang macam naina merican ngan azeez rahim pundek tu....(wa ingat mahfuz pun ada darah mamak gak la...cuba lu tengok muka dia tak macam melayu pure kan..hahaha)Tapi darah mamak dlm badan gua ni dah tak sampai 10% kot..lain tu darah melayu campur siam campur arab..muakakaka...

Tapi bro,wa mmg sokong lu hundred persen.kasi hantam sama mamak2 tak sedar diri ni..leybeh2 lagi mamak pencacai mcm parpu kari ngan papa gomo ulaq sendok tu...ni semua geng mandaliar pembelit gila bab.Ni dah dekat PRU ni kedai mamak tumbuh macam kulat taun.import keling dari india keja ngan depa pastu boleh jadi pengundi hantu bila PRU nanti...ni semua keja puak mamak balukang nih la...wa cakap lu bro...

sunsnake@budakbalun Monday, December 27, 2010 11:58:00 PM  

nak nagis teman layan klip video kamu ni ISA oii!! cam siaot!

teringat kat video klip bolehmat!!!

Anonymous,  Tuesday, December 28, 2010 1:13:00 AM  

bro,ISA hah ni baru kelas,aku ingat mamak2 tengok sempat kempis perut gelak,tengah sibuk putar canai,tikam semlm punya siap tunggu cecah kari 2nd hand alamat sibuk lagi lah gua kat tandas kot,gila2 punya mamak dtg kat 1malaysia bukan dagang brg tapi buat lawak simpati...bocor-bocor otak gua pikir...

tukang kata,  Tuesday, December 28, 2010 3:55:00 PM  

aku rasa hati kapas tu type mamak belukang jugak tu yang defence sakan tu. Whatever bravo bro isa dengan clip tu.... agak-agak tun tok det rasa terhibur dak ngan clip tu????

mat Friday, December 31, 2010 7:53:00 AM  

Salam,

masa gua duk dalam alam jin dulu , Gua pernah deal nak jual jin pelaris kat kedai mmmak.< kedai mmmak popular kat malaysia ni> .

RM200.000.00 (Ringgit: Dua Ratus Ribu Sahaja ).

Mujur deal tu tak jadi.

kalau tak Gua dah bersongkol dalam Grand Design Kepala mMmak nak memperbodohkan bangsa yang dah bodoh ni

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP