IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Lembu Siapa Ni..????

>> Sunday, December 05, 2010

Presiden PSM, Dr Nasir Hashim dan setiausaha agungnya, S Aruthcelvan antara tiga orang yang ditahan kerana didapati memakai baju merah.

Mereka ditahan pada kira-kira jam 11.30 pagi di sekitar KL Sentral.

Ketika ditemui, Nasir memberitahu Malaysiakini: "Saya tak pasti (ditahan). Polis halang saya (bergerak) sebab pakai baju merah."


Gelak guling2 gua baca berita di atas tu, terus terbayang seolah-olah gua sedang menonton sukan Matador di Sepanyol.... hahaha...

Lu orang bayangkanlah... LEMBU pantang tengok warna merah kan.. pasti LEMBU mengamok nak menyondol... kan..??? So... lu paham-paham jelah... LEMBU siapakah yang sesat kat KL hari ini...

hahaha....


Ada sesiapa yang terkena air kencing LEMBU .....???


Sedang mengilaaaaa.. naik minyak...


Tengah standby skodeng si baju merah...

8 IkutSukaLu...::

Watan Sunday, December 05, 2010 5:32:00 PM  

Salam,

Lepas ni bakar semua baju merah...penyokong Red Giants, Red Warriors, Mu, Arsenal, Liverpool kena cari baju warna lain..biru gelap kot.....nak sedekah/bagi hadiah baju merah pun tak boleh...tapi baju hitam boleh kot

sekamar rindu Sunday, December 05, 2010 6:15:00 PM  

salam..

janganlah...aku baru saja beli baju adidas kaler merah tadi..mahal pulak tu..

RM 130/..

baginda® Sunday, December 05, 2010 8:09:00 PM  

bro taknampak pun tadi... lepak mana?

... Sunday, December 05, 2010 8:18:00 PM  

salam ,

lembu naik minyak ke tu? atau lembu kene kencing manis atau gas kentut naik ke kapla...??? hahaha... patut la nmpk meroyan jer...hahaha... mmg sesuai gambar tu...

dollahyankee,  Sunday, December 05, 2010 8:38:00 PM  

memang best kalau duduk di KL noe?? boleh laa ambik bahagian!

ketuanan layu,  Sunday, December 05, 2010 10:48:00 PM  

Hidup rakyat 3x Hapuskan pengkhianat nie pada PRU 13 ... nnt boleh kita ajar Lembu-lembu tu dengan cara betul....

Anonymous,  Sunday, December 05, 2010 11:34:00 PM  

ANJING KEPALA MERAH....

SEMUA ORANG DAH TAU KETURUNAN GILA BABI PUNYA..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP