IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Lakonan PRU-13 Dah Bermula....

>> Sunday, December 19, 2010

Hari ni terlewat ke pasar... selesai urusan di pasar gua dan pramugari singgah di Restoran Pak Su Seksyen 16, pekena dan bungkus apa yang patut... sambil duduk menikmati juadah tu mengadap tv... hehehe...


Ada berita dari tv 9.... macam gambar kat atas tu, Najib Razak bersama-sama ratusan peminat bola sepak menyaksikan perlawanan secara langsung antara pasukan Malaysia menentang Vietnam menerusi skrin gergasi di Jalan Bukit Bintang, malam tadi. Turut sama ialah Shabery Cheek dan Razali Ibrahim.

Lepas tu macam biasalah ayat2 bodek dari Shabery Cheeky... kononnya susah nak lihat pemimpin berjiwa rakyat yang sama2 menonton bolasepak dan sanggup duduk atas lantai jalan bla..bla..bla.... ha..ha..ha....

Bagi gua... atas kapasiti dan sebagai bertaraf Perdana Menteri... baguslah kalau selalu buat macam tu untuk bersama2 dan mendekati rakyat gua pun sokong....

Yang mendukacitakan gua... selalunya apabila senario hipokrit tersebut berlaku ianya adalah satu petanda sudah dekatnya Pilihanraya Umum, maka muka2 kepura-puraan ini akan turun padang bagi mendekati rakyat.... sambil tersenyum melebar ala..ala... kerang busuk rela dalam paksa....

Lu orang tunggu dan lihatlah rentak permainan keparat2 ini dalam masa beberapa bulan mendatang... sehingga tarikh PRU-13 di umumkan.... inilah masanya lakonan2 hipokrit dari Menteri2, MP dan Adun barisan nasional akan di ulang semula.... perhatikanlah....

Bagi rakyat yang senang di perbodohkan setiap empat lima tahun sekali memang akan percaya dan senang diperbodohkan oleh puak2 jahanam nih....

Bagi rakyat yang cerdik macam gua nih.... boleh blah laaaaa... dengan lakonan sumbang diorang tuuuu...., yang penting ubah keraaaaajaan...

7 IkutSukaLu...::

Nakha Rism Sunday, December 19, 2010 3:23:00 PM  

knp rakyat malaysia ramai yg bodoh2..

myb sbb da biase dpt duit bwh meja kot

husinkentut,  Sunday, December 19, 2010 3:29:00 PM  

serupa laa aku pun..kalau ada orang berak,lepas tu panggil dia mai tolong basuh,tunjuk dalam TV, dlm radio,dlm paper...pun aku tak heran.. suruh dia belahh!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Sunday, December 19, 2010 5:08:00 PM  

salam
pegi dengan bodygurd
pegi dengan menusahkan orang nak ketepi
entah paham ke idok apa itu bola

opisboi Sunday, December 19, 2010 5:54:00 PM  

lepas itu pi skodeng AYAM MENTAH kat B.B. line dah clear sbb anak badak tak ikut.semalam dapat blasah sapa kot monggol dah kot? lebenon kot @ uzbek atau china doll..hehehhe

JOBOT Sunday, December 19, 2010 8:34:00 PM  

YE LAH NAJIB PERGI TONTON BOLA BERSAMA ORG RAMAI, LEPAK2 ATAS JLN TU KAN MENYUSAHKAN POLIS JER..TAK PASAL2 JER POLIS/BODYGUARD KAWAL KELILING DIA DLM GELAP, STANDBY KOT2 ADA BERLAKU APA2...

KAN MENYUSAHKAN ORG!!!
LPS NI KITA TENGOK PLAK, MENTERI TIDUR BWH JAMBATAN BERSAMA2 PENAGIH DADAH KRN INGIN MENYELAMI KEHIDUPAN MEREKA...

HA..HA..HA..HA..

baginda® Sunday, December 19, 2010 10:16:00 PM  

masuk massjid kompem ada tempat belakang imam datanglah time azan sekalipun... tapi takan tengok bola "konon ngan rakyat" ada tempat kat depan sekali? kahkahka depan kamera.. kahkahka dan saf kedua adalah bodyguard... kahkahkah memang sah berlakon... berbeza ngan LGE makan nasik bungkus n naik flight ekonomi... malu ngan cina je mamat nih...

Anonymous,  Monday, December 20, 2010 6:26:00 PM  

Pasai apa BIG MAMA tak mai tengok sekali,heran juga aku dia harap abg di keluaq sorangx tak takut ka pi cari minah mongol plak.atau big mama tak sanggup duduk ataih jalan nanti kematu pungkok plak nanti abg najib tak selera.Boleh tahan juga pungkok big mama ni.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP