IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jom Tapau 3 Bini Sekaligus...!!!!

>> Monday, December 13, 2010


Perghhhh.... lu orang ada RM50k....????

Ok.... kalau cukup ongkosnya... jom kita pi Maghribi... tapau anak dara Maghribi buat bini secara halal lepas tu bawa balik Malaysia. Dah laaa... cun gilerrrr... belum tercemar dan tiada jari yang pernah mencemari.... hahaha...

Lebih elok cara begini daripada nikah secara senyap2 di Siam atau Indonesia atau pakai jurunikah haram atau nikah tanpa izin isteri pertama macam menteri2 barisan nasional tuh..... hahahaha..... namanya title menteri tapi bodoh nak mampus....

Lepas tu pulak.... dah la... nikah dengan genre Arab nih... nanti anak2 lu orang boleh letak gelaran Syed atau Syarifah.... keturunan Nabi tuuuuuu.... apa tunggu lagi....

Mana2 jantan Melayu terakhir yang pening kepala mencari calon isteri di Malaysia nih... yang kebanyakkannya dah tercemar, eloklah simpan duit pergi tapau isteri kat Maghribi.Boleh di katakan kebanyakan pompuan kat Malaysia nih ramai yang dah tercemar.... akibat masalah sosial yang terlampau... tambahan pulak yang kat IPT - IPT tuuuu.... nampak jer... bertudung, yang tak bertudung... lagi laaa... hancus...

Gua bukannya nak mengutuk pompuan2 kat Malaysia nih... yang masih atau kononnya bertitle anak dara mahupun gadis... tapi hakikat dunia Malaysia hari ini... macam apa yang gua katakan lah.... banyak anak gadis yang dah baraiiiiiii...... terutamanya anak gadis Melayu masih menJuarai carta kes buang anak, dadah dan sebagainya..., tak caya pi tanya Sharizat Jalil dan Ali Rustam....

Selain daripada tu... yang sebenarnya gua dah nampak peluang buat duit nih... tapi tak cukup modal beb..., gua ingat nak pasang kabel kat Maghribi untuk jadi Agensi Mencari Jodoh Malaysia-Maghribi. Selain boleh buat duit... ianya juga boleh merubah konsep "Ketuanan Melayu" dalam masa 20 tahun akan datang... hahaha... caranya:

Kalau Melayu kahwin Melayu = "Ketuanan Melayu"
Kalau Melayu kahwin Mahgribi = "Ketuanan ????"

Pasti gang2 Gerombolan pecah kepala beb... nak mempertahankan "Ketuanan Melayu" cibai diorang tu... hahahaa....

Selain daripada tu... sudah pasti harga pasaran hantaran dan urusan nikah kahwin dengan pompuan melayu akan jatuh merudum beb.... sebab ramai pompuan melayu dah tak laku.... makbapak2 yang jenis jual anak tu... dah tentu pening kepala beb.... nak lelong anak atau nak jual anak... kah..kah..kah....

perghhh... banyak positifnya dari negatif kalau dapat buat Agensi Mencari Jodoh Malaysia - Mahgribi nih.... RM14 ribu jer.... bersih beb....

Segala kos perkahwinan 1 isteri di Malaysia sekarang ini, lu orang boleh tapau 3 isteri dari Maghribi... ooolalalalalaaaaaa....

Nanti gua nak tanya Pramugari gua.... dia nak syafaat dari keturunan Nabi tak di akhirat nanti.... hihihiiiii..... (errr.... syafaat dari anak tiri yang bergelar Syed/Syarifah nih... boleh di terima ke...????)

12 IkutSukaLu...::

mahaza Monday, December 13, 2010 2:52:00 PM  

besar cita cita tu....
tapi kalau nak bukak opis mencarik jodoh tu, aku leh offer diri jadi kerani kumpul maklumat... kah kah kah

Anonymous,  Monday, December 13, 2010 2:55:00 PM  

Bro minta jadi PEON pun cukup...dapat himpit sekor dua nanti..keh keh keh

Keladi,  Monday, December 13, 2010 3:02:00 PM  

Bro

Gua tempah satu.
Gua belum nikah lg ni.

kasut ku larrie Monday, December 13, 2010 3:50:00 PM  

gua nak tempah 4 terus..berbaloi baloi ni..

cucuopah,  Monday, December 13, 2010 3:53:00 PM  

Bro, kalau nak tambah cawangan dgn wanita maghribi ni bolih ke? Atau diaorang nak yang bujang saja?

Faisal Monday, December 13, 2010 4:36:00 PM  

haha..nak tergelak aku baca entri ko ni

A Mum Of Three Mohd Monday, December 13, 2010 4:59:00 PM  

Salam Isa,

Ha ha ha..

Cukup ke power nak maintain sesemuanya??

sunsnake@budakbalun Monday, December 13, 2010 5:34:00 PM  

bro ISA..
teman pun macam teringin..
tapi bila nengok cara bik mama teman pegang pisau potong ayam..
kansel lahhh!!!
wakakakaka!

Pue,  Monday, December 13, 2010 5:35:00 PM  

bro,
nak tempah sorang... kalau blh nak iras2 tiz zaqyah...kalau xde pun,mcm muka ayu raudah kira ok la... gua masih bujang ni.nak cr yg melayu,semua letak hantaran berbelas ribu...botak kepala nak cari tu...

Pak Long Monday, December 13, 2010 5:42:00 PM  

Salam Isa,
Hang dah offer ka hj jamaludin tuh... bagitau Pak Long sama... kalau teringat laa...

Sib baik la Mak Long hang tu dalam pantang... err pantang bukak blog hang...

Yong Monday, December 13, 2010 8:08:00 PM  

Ingat le batu kristal dalam perut tu!

Hashim,  Monday, December 13, 2010 8:29:00 PM  

Salam 1Malaysia Wak

Wak berani ke nak tambah bini...kena teh pun bawa orang rumah...apa barang...sayang bini tinggal tinggal kan.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP