IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jawatan Kosong Dalam umnoApco...

>> Monday, December 20, 2010

Sebagai sebahagian daripada jentera BN untuk menyerang pembangkang dan penulis-penulis blog pembangkang pro. UMNO dan PBB telah menubuhkan dana RM10 million Cyber War Fund.

Kami menjemput rakyat Sarawak yang mempunyai naluri kewartawanan untuk menghubungi atau melawat mana-mana cawangan PBB, PRS dan SUPP untuk mendaftarkan diri anda sebagai pihak berkepentingan parti.

Calon-calon Berkelayakan akan diberitahu dalam 7 hari.

Latihan akan dijalankan oleh NST, Malay Mail (Datuk Rocky Bru) dan Utusan Melayu di Pusat Latihan UMNO pada Janda Baik.

Setiap penulis blog akan diberikan RM30,000 untuk membina blog mereka, sama ada ia bebas atau hos berbayar, selain dibayar elaun bulanan RM5,000.00 setiap bulan.

Lantaran itu kami menyeru semua rakyat Sarawak yang bertanggungjawab untuk mendaftarkan diri mereka di mana-mana pejabat parti-parti komponen BN Sarawak.

Ia menjadi tugas anda untuk mempertahankan Sarawak daripada serangan oleh Sarawak Report dan Radio Free Sarawak.

YB Abdul Karim Hamzah
YB Fadzillah Yusof
kah..kah..kah... memang sah dah desperate gilerrrrr... puak2 nih..., dah macam kerahan nak pergi perang pulak dah....

Tapi gua lebih rela minta kerja kat bawah nih.... daripada jadi sebahagian daripada haramjadah pengkhianat negara... macam umnoapco/barisan nasional.... yang mengadai tanah melayu kepada Singapura serta menindas rakyat marhaen.


Tawaran ini kurang mudharat daripada tawaran kat atas tu.... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP