IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Game Bodoh Pun Ramai Layan...

>> Saturday, December 04, 2010

Petang tadi gua dengan member ronda2 Section 7, Shah Alam... ingat nak lepak2 minum... dari satu restoran ke satu restoran semuanya penuh... ramai yang duduk mengadap TV.... atau untuk makan minum... gua pun tak pasti...

Kalau meramaikan untuk makan minum... kiranya rakyat malaysia masih mewah laaaa..., terus chow.. pergi section 3... pun ramai jugak... kebanyakkannya duduk mengadap TV.. gua tanya member.. ada special draw ke petang nih... dia hanya mengangkat bahu sahaja tanda tak tahu...

Gua suruh dia slowdwn volume kereta... gua usha skrin TV restoran mamak dari jauh... ekkk.. ekkk.. leeehhhh.... rupanya diorang layan MU vs Liverpool..... patut laaa... ramai sangat sampai takda kerusi nak port...

Game bodoh macam tu pun... diorang layan... game yang tak mencabar minda langsung dan buang masa jer... tahap game tu takan kemana... selagi Sultan Genting masih berkuasa.... dulu, kini dan selamanya macam tu lah... adanya....

 
Hampehhhh....!!!!

2 IkutSukaLu...::

nadrah zainuddin Saturday, December 04, 2010 8:22:00 PM  

bila mu ngn liverpool lawan ni? game tahun bila ni?
bukan malaysia ngn thailand ke? HAHA.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP