IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

bn Saiko... PR Kecoh...???? Macam Budak2....

>> Friday, December 24, 2010


Alahai.... PR ni... pasal saiko beg sekolah ada lambang bn/umnoapco pun nak kecoh... tak matured langsung laaaa..... itu strategi lapuk puak2 haramjadah tu, takan sebelum ni tak pernah tengok botol air mineral lambang bn, gula2 lambang bn... itu perkara biasa laaaaa.....

So... tak payah kecoh aaarrrr... benda2 macam nih, cuba puak PR pulak buat seperti mana yang bn buat...., agihkan beg sekolah atau apa saja yang terasa sesuai dan letakkan lambang/logo PR.... errr...  PR ada logo ke....??? hehehe....

Tapi takpa.... suka hati lu oranglah nak layan isu beg sekolah tu.... cuma gua nak ingatkan yang kat bawah ni.... janganlah pulak di tiru yeaaaa.... hanya puak2 bn yang panas jer... pacak payung tu, kalau malaikat mungkar/nangkir nampak ada pengecualian soal jawap kubur... tak caya tanya ularmak 40.... muakakakakahaaa...

 Memang sah kuboq orang bn, ntah apa laaaa.... nasib kat bawah tu yeaaaa....????
Soalan bocor dah tahu... soalan bonus... "Apakah Ketuanan Kamu"
Jawapannya " Ketuanan Melayu"

3 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Friday, December 24, 2010 6:56:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Bro ...Apabila Mungkar Dan Nakir Menyoal boleh kowtim tak atau boleh bagi komension tak???

Isa Friday, December 24, 2010 7:00:00 PM  

hj jamaludin;

Lu kowtim dulu... lepas tu cerita dgn gua... hahaha...

Anonymous,  Saturday, December 25, 2010 10:45:00 PM  

ya salam bro isa

betul ke ni kalau betul bro isa cuba korek lobang kubur tu kalau ada duit rasuah kah kahhhh

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP